شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

قدرت اراده و تاثیر آن بر زندگی

1. قدرت اراده و تاثیر آن بر زندگی

و حالا وقت این است که نیم نگاهی به اراده خود در قدرت بیان خود ، بیندازیم .

انتقال مفهوم گفت و گوی خود ، بستگی به اراده ما دارد ، پس در ابتدا با اراده به انجام آن در ذهن، قدم اول را بر می داریم . تصمیمات، به ما کمک می کنند تا کنترل بیشتری بر اوضاع زندگی خود داشته باشیم.

تعریف روزمره اراده :" داشتن یک تصور از چیزی که به ذهن برای رسیدن به آن هدف جهت می بخشد ". اراده ای ضعیف ، باعث می شود گاهی وقتها بدون هیچ هدفی سردرگم بمانیم . اما در این وقت است که تمام نیروهای اطراف ، ما را به آسان ترین و نزدیک ترین مسیر هدایت می کنند. بطور مثال : من اراده می کنم و با اطمینان می دانم  که براحتی می توانم منظور خود را در یک گفت و گو ، بدون ترس و ابهام انتقال دهم و نتایج و در ادامه نحوه عکس العمل ها و نتایج مربوط به این بحث را در ذهن خود نقش می بندم .

برخی معتقدند ، در این دنیای امروزی دیگر جایی برای اراده و رویاهای ما نیست . رسانه ها و بیشتر جامعه نیز میگویند :" در حال حاضر باید واقع گرا بود ". باید بدانیم بدون اراده و رویاها ،ما همین زندگی حقیقی کنونی را داریم . واقعیت چیز بدی نیست . ما مجبوریم نحوه زندگی و نیل به اهداف خود را طبق امکانات موجود انتخاب کنیم . سرلوحه هدف ما " واقعیت " و " واقع گرایی" است و در اینجاست که واقع گرایی هزینه ای را در بر دارد و آن ، سلب احساسات ، اشتیاق و امیدها و رویاها و حذف اراده ما است .

در این دنیای نامعلوم و پیچیده ، آیا فرصتی می ماند که انسان ، در قدم اول ، به رویاهای خود فکر کند ؟ شما می توانید قبل از شروع هر روز تصور آن روز را در ذهن خود القاء کنید .بطور مثال ، تصور کنیم که ؛ دوست داریم بیشتر کار کنیم یا کمتر ، یا به شغل یا موقعیت جدید دست پیدا کنیم ، به سلامتی یا تناسب اندام دلخواه می رسیم ، و یا به این فکر کنیم که وقت بیشتری را برای کسی که دوستش داریم بگذاریم و یا تنها باشیم ! البته که همیشه اراده و رویاهای ما در جهت مخالف درگیریها و نارضایتی های موجود در زندگی حرکت می کند ، ما برآنیم تا به یک آرامش دلخواه برسیم.  

Bessie در سن هفتاد سالگی تصمیم می گیرد که یک عکاس معروف بشود . خیلی ها عقیده داشتند که او بیش از حد پیر است و به هدف خود نمی رسد. او در یک مسابقه عکاسی شرکت کرد و اولین جایزه خود به مبلغ 10000 دلار دریافت کرد . کمپانی Kodak عکسی را که او بخاطرش جایزه دریافت نموده بود را در سرتاسر جهان پخش کرد. وی چنین می گفت :" برای تحقق یک رویا هیچگاه دیر نیست "

بله ! بیشتر مردم در ذهن خود رویاهای مختلف را می پرورانند . مانند ؛ ازدواج و بچه دار شدن ، تغییر شغل یا موقعیت اجتماعی ، نویسندگی ، کاستن وزن و یا مهاجرت به یک کشور دیگر . با داشتن اراده و تصور رویاهایمان ، در اینجا ما به منظور تحقق و اثبات آن تلاش می کنیم و در نهایت اتفاقات جالبی رخ می دهد ! اراده و خواستن ،  قدرت مقاومت در مقابل ناملایمات را نیز می دهد . همچنین قدرت تخیل باعث افزایش صبر و شکیبایی ما را در مواقع سختی و گرفتاری افزون میکند، بطور مثال ، من اخیرا" خانه خود را بازسازی کردم ، در ابتدا فقط قصد داشتم یک حمام اضافی بگذارم ولی درکمال تعجب ، به نظرمیرسید  این خانه قدیمی (ولی دوست داشتنی ) بیشتر از اینها کار دارد و به دنبال استهلاک آن، به نظر رسید که تمامی خانه باید بازسازی شود. من در ابتدا اراده کردم که این کار را بکنم و همان زمان بازسازی همان جا با همان نشاط همیشگی اقامت کنم ! اوایل خیلی آسان نبود ولی اراده قوی من باعث شد با خونسردی کامل بازسازی خود را به پایان برسانم و در آخر چقدر لذت بخش بود. داشتن اراده ای قوی در ارتباطات و مسائل اجتماع و یا حتی در سطح جهانی نیز بسیار کارآمد است  ، بطور مثال :

•صبح قبل از اینکه از تختخواب خود پایین بیایید ، تصمیم بگیرد  روز خوب و مفیدی را داشته باشید.
    •قبل از خروج از خانه تصمیم بگیرید که با خانواده یا هم اتاقی خود ، وقت بیشتری را بگذارنید .
    •قبل از روشن کردن اتومبیلتان ، تصمیم بگیرید که با احتیاط بیشتری رانندگی کنید.
    •قبل از اینکه وارد محل کارتان شوید ، اراده کنید تا امروز نکته ای باارزش و جدیدتر یاد بگیرید.
    •قبل از اینکه جلسه شروع شود ، می توانید تصمیم بگیرید که در آن جا آرامتر و با متانت بیشتری حضور پیدا کنید.  
    اولین اقدامات :

1-     نیت دلخواه خود را انتخاب و روی کاغذی یادداشت کنید.

2-     تصمیم خود را با کسی در میان بگذارید که بتواند در رسیدن شما به هدفتان کمک حالتان باشد.

3-     از همین امروز برای به تحقق در آوردن تصمیم و رویای خود شروع کنید.

4-     ابتدا مطمئن شوید که اولین گام از رویاهایتان تحقق پیدا کرده و بعد از آن مرحله بعدی را  آغاز کنید.

با اراده ای قوی  و تصور آن ، برای دیگران روشن کرده اید که هدف شما چیست ، از هم اکنون عزم خود را جزم کنید تا با جدیت به روهایتان تحقق بخشید.

مردمان

تشکر شده توسط : 2 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید