با سلام خدمت دکتر رهام
من کاربر جدید هستم و شدیدا به کمک شما نیاز دارم،با تشکر
آقای دکتر نزدیک به 3 ماه است که نامزدم برای ریزش موی خود
سیپروترون کامپاند + اسپیرولاکتون و زینک پلاس (ویتامین روزی ا عدد ) شامپوی ضد ریزش موی فولیکا وقطره ایروکس (روزی 10 قطره ) وقطره ساخته شده توسط داروخانه ( شبی 20 قطره )مصرف میکنه.در دو ماه گذشته قاعدگیش به این صورت بوده که 88/8/26 و88/9/25
و این ماه ما قرص کامپاند رو از روز 4 قاعدگی یعنی 88/9/28 شروع کردیم و چون اشتباه کردیم در شمارش روزها یک عدد دیگه از همان قرص در همان روز در ساعت 11.5 شب خوریم و همه قرص ها در همان تایم تا تاریخ 88/10/18 ادامه پیدا کرد و ما در تاریخ 88/10/15 و 88/10/17
رابطه بدون حفاظ داشتیم ولی منی خارج مهبل خالی شد ولی پیشآب رو نمیدونم و ما در تاریخ 15 از روش اورژانسی قرص لونورژسترول و همچنین در 17 هم از روش اورژانسی استفاده کردیم و قرص های
سیپروترون کامپاند را هم طبق معمول میخوردیم تا اینکه در تاریخ 88/10/18 ساعت 11.5 شب تمام شد و مانده بود 7 روز استراحت که در این مدت ایشون دردهای زیر شکم و کمر درد رو داشتند و در تاریخ 88/10/24 و 88/10/25 لکه بینی داشتند به صورت صعودی (قرص اسپیرولاکتون رو این ماه دکتر هر 8 ساعت کرده بود که در 2 ماه گذشته 12 ساعتی بود قرص ها 15 میلی گرمی میباشد و با وجود تمام شدن 21 قرص
سیپروترون کامپاند بدون قطع داریم ادامه میدهیم حتی در 1 هفته استراحتش. و زینک پلاس رو این ماه به داروهاش اضافه شده و داریم مرتب روزی ا عدد حتی در دوره 1 هفته استراحتش ادامه میدهیم.)
حال:
1.آیا احتمال بارداری هست؟
2.آیا با توجه به استفاده روتین از
سیپروترون کامپاند نیاز به روش اورژانسی بوده؟درصورت منفی بودن جواب چقدر میشه به روش روتین اطمینان کرد،و از روش اورژانسی استفاده نکرد؟
3.آیا آزمایش بی بی چک و یا آزمایش خونه الان میشه به جوابش صد در صد اطمینان کرد؟
4.شما کدوم آزمایش رو توصیه میکنین؟
تو رو خدا کمک کنید.
سپاسگذارم.