شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

***!!!!خیانت!!!!***

1. بله بله خودمم ميدونم که خيلي بد و وحشتناکه ! ولي متاسفانه بوده هست و بيشتر هم شده ! به دلائل اجتماعيش کاري ندارم ، چون بحثي است ريشه اي و از اونجاييکه همه ي راهها به روم ختم ميشه ... و کاري هم از ما بر نمياد پس ميريم سراخ کليات اين قضيه تا بعد...
    در يک خيانت سه طرف قرار دارن !(گاهي و به ندرت بيش از سه نفر) دوتاشون زوج اوليه و نفر سوم به قول قديميا خونه خراب کن...
    اکثرا وقتي صحبت از خيانت ميشه همه تصورشون اينه که يک مرد خانواده و همسرشو نديده ميگيره و ميره سراغ يک خانوم جديد... اما در قضيه عکس هم برقراره !!! و هستن خانومهايي که همسر و فرزندانشونو نديد گرفته و... گرچند از ذهن به دور ، ولي هست...
    پس اين مثلث خيانت به دو شکل تعريف ميشه ! اولي که بيشتر هم هست : دو زن و يک مرد و دومي هم مشخصه ديگه: دو مرد و يک زن !
    راستشو بخواين من دلم ميخواست اول به دلائل خيانت بپردازم ، اما محدوديت هست و نميشه درست و حسابي به اين قضيه گير داد، اما اينو هم بگم : به تعداد خيانتهاي انجام شده دليل وجود داره اما اکثر خيانتهاي از طرف مرد به زن دلائل مشترک بيشتري دارن ولي تنوع دلائل در خيانت زن به مرد بيشتره ! اگر هم بخوايم زير ذره بين ببريم از بحث ما دور ميشه، اما قول ميدم يک مقاله انحصاري در اين زمينه براتون تهيه کنم .
    لابد ميگين اگه به دلائل کاري ندارين پس موضوع چيه ! خوب بايد عرض کنم به حضور عزيزان که بحث، بحث تاثيرات روحي روانيه خيانت بر اون شخص خيانت ديدس !
    آخه تو اين مدت خيلي از دوستان در اين مورد درد دل کرده بودن و... که واقعا ناراحت شدم و بدتر اينکه ميبينم ما چقدر آسيب پذيريم !
    اول اينو جدا کنم : خيانت در دوران دوستي بين پسر و دختر!! لااقل از نظر من خيلي متفاوته با خيانت دوران زناشويي و تاثيراتش هم باالطبع متفاوت تر !
    توي دوستيها هيچ قيدو بندي در کار نيست ! نهايتا تعهداتيه که کلامي بوده و با کوچکترين فراز و نشيب دستخوش تغييرات ميشه! مشکل اينجاس که جوانان ما اين تعهدات کلامي رو با تمام وجود و احساس پاکشون بيان ميکنن و وقتي بوي خيانت ميشنون از درون ميشکنن ! بد بين ميشن! زندگي و روانشون بهم ميريزه و.... ولي دوست من اينو بدون کسي که در اول راه ماهيت واقعيشو بهت نشون داد، بايد بري خدارو شکر کني که زود فهميدي و از دردسرهاي بعديش در امان موندي! در دوران دوستي اينطوريه که دو نفر حالا به هر دليلي با هم دوست ميشن گاهي اوقات اين دوستي تا مرز آشنايي پيش ميره و خانواده ها هم در جريان کم و کيف روابط هستن و بعد از شناخت، احساسات هم به ميون ميان و منجر به ازدواج و ... اما گاهي هم اينطوره که دو نفر به هر دليلي با هم دوست ميشن، حين دوستي و شناخت يکي از طرفين زياد و اونطور که بايد واسه دوستش جذاب نيست (و اين به معني وجود ايراد نبوده بلکه بحث سليقه،شرايط و..) ولي يه جورايي رابطشون ادامه داره و در اولين فرصت و با موقعيت جديد جذب نفر بعدي شده و ته قلبش هم هيچ تعهدي قائل نيست و اگر هم ازش بپرسي ميگه ما قبلا دوست بوديم! همين ! و دوستي هم يک روز شروع و يک روز تموم ميشه !... جالب اينجاست که واقعا به همين سادگي ميبينن !!! و از ضربه هاي روحيه طرف مقابل بيخبرن و تازه اگر هم خبر دار بشن اونقدر خودشونو غرق دنياي جديد ميکنن که شرايط دوست قديمي چندان اهميتي نداره!
    در اينجا من به زشتي و قباحت و ... کاري ندارم ، بحث اون شخصيه که حس ميکنه خيانت ديده ! (قابل توجه همه دوستاني که در اين زمينه بارها و بارها پرسيده بودن!) بدترين برداشت از خيانت چيه ! اينکه خودتو معيوب بدوني ! در حاليکه واقعيت امر در اکثر مواقع اين موضوع نبوده و نيست! و ضربه اي که شخص ميبينه اينه که اعتماد به نفس اوليه تا حد غير قابل باوري افت کرده و الي آخر... به اين ميگن انرژيه منفي دادن به خود... من راهکاري توصيه نميکنم ولي به اين موضوع اعتقاد دارم که تنها زمانيکه بايد منطقي باشيم دقيقا همين زمانه ! چرا ؟! چون تنها زمانيه که احساسات ميتونه کاملا ريشهاتو بپوسونه!!!
    و اين شرايط حتي در موارد زناشويي هم صدق ميکنه و البته طبعات سنگينترو جدي تري در پي داره ! چراکه ميشنويد شخص حتي گاها به جنون کشيده و دستها به خون هم آلوده ميشن ! چرا !؟ چون در رابطه زناشويي نه تنها احساس ، بلکه زندگي، شادابي و طراوت جواني، سالهاي عمر، وجود انسان و هزار وهزار مورد ديگه لگد مال ميشه !
    ولي در اين مورد هم واقعا همينطوره که شخص آسيب ديده فکر ميکنه لابد يک ايراد اساسي در کار بوده که همسر و همدم سالهاي جوانيش حالا به همه چيز پشت پا زده و تونسته کسي رو جايگزين کنه !
    و ميبينيم که وقتي خيانتي رخ ميده در اکثر اوقات موضوع به طلاق ختم شده و کساني هم که حاضر به جدايي نيستن درصد بالايي از اونا بخاطر عواقب فرهنگي و اقتصادي و جلوگيري از حق و حقوق پايمال شده و... خواهد بود ، و به ندرت پايبندي به عشق گذشته!
    ولي در مورد خيانت در دوران زناشويي يک تفاوت عمده با دوران دوستي وجود داره ، در دوران دوستي عوامل خيانت هم براي دختر و هم براي پسر خيلي به هم نزديک بوده جاي برگشت داشتن يا نداشتن قضيه هم اکثرا اهميت چنداني نداره،مهم ضربه روحي اوناست ولي در زناشويي وقتي مردي به زن خيانت ميکنه در اکثر مواقع اين موضوع موقتي بوده و جاي بازگشت داره! چون مردها ذاتا به همسر اولشون با ديد متفاوت و احترام ويژه اي نگاه ميکنن ! لابد ميگين پس اون خيانته چي بود !؟ من نميخوام چيزي يا کار کسي رو موجه کنم اما به هزار و يک دليل متاسفانه اين اتفاق افتاده! اينجا عکس العمل بانوي اول تعيين کننده ادامه رابطه خواهد بود! راهکار يا فرمول ثبت شده اي در اين زمينه وجود نداره، اما همون بحث شناخت به اين خانوم ميتونه کمک کنه تا بصورت منطقي شرايطو بسنجه و يک تصميم قطعي در اين زمينه و براي بقاء خانواده بگيره.... اما گاها که چه عرض کنم اکثرا ميبينيم شک يا شنيدن اين خبر چنان ضربه اي به زنها وارد ميکنه که ... عکس العملها در اين مواقع هم چند دسته ميشه اما نقطه مشترک همشون همون افت اعتماد به نفس خانوم خونس که عامل همه عکس العملهاس : بعضي از خانومها ميرن سراغ خانوم دوم و ... بعدش همسر و... بعد هم همه دوستان و اقوام و بستگان رو به ميون ميکشن و خواه ناخواه مسير جدايي رو پيش ميگيرن... و از اونجاييکه در اين شرايط شديدا تحت تاثير آسيب روحي هستن از حقوق قانونيشون هم ميگذرن... و همين شرايط براي خانمهاي ديگه هم هست با اين تفاوت که خانوم سعي ميکنه تلاش کنه به خودش ثابت کنه که همچنان بي نقص بوده و جذابيت زنانگيه خودشو از دست نداده و براي جلب توجه ديگر آقايون اونم صرفا جهت التيام درد درونيش نه خيانت متقابل !! از هيچ کاري مذائقه نميکنه... (که واقعا انرژي بر بوده و گاها از مسيرهاي غير قابل برگشت!!!) و دسته کمي از بانوان سعي ميکنن به قضيه منطقي و به ديد يک آسيب اجتماعي و چالش در زندگي زناشويي نگاه کرده و سعي ميکنن زندگي رو مجدد بازسازي کنن... ولي موضوع مشترک در تمامي بانوان اينه که اين قضيه به شکل يک زخم غير قابل التيام تا آخر عمر اونها رو همراهي ميکنه و گاها شکاک شدن به همسر هم چاشنيه قضيس...
    و اما خيانت زن به مرد که اولا از لحاظ آسيب روحي اول از همه دامنگير خود زن ميشه ! چون بالعکس مردهايي که خيانت ميکنن نميتونن از اين نوع زندگي لذت چنداني ببرن و اونم برميگرده به کليات فيزيولوژي زنانه ! يکي از آيتم هايي که به زنان جهت لذت در روابط جنسي کمک ميکنه آرامش روحي و فکريه اونهاست که در شرايط غير عرف يا همون خيانت اين آرامش وجود نداره و از طرفي هم يک زن در آن واحد نميتونه به بيشتر از يک نفر از لحاظ احساسي پايبند باشه! و همين موضوع باعث ميشه که مدام در زندگي به چالش بخوره و تمام دقائق زندگيش پر از تنش بشه! و اگر هم مردي متوجه خيانت همسرش بشه عواقبش به طبعات سنگينتر از شرايط عکس خواهد بود ! و مردها اين توان رو ندارن تا بتونن با اين شرايط خودشونو وفق بدهند حتي به قيمت از دست دادن خيلي امتيازات، رابطه زناشويي رو تموم شده ميدونن و حتي اگر زن نادم از قضيه به سمتش برگرده، بخشش و حتي پذيرفتن موقت هم در کار نخواهد بود !!! و اين قضيه عکس العمل مردانه باز برميگرده به روحيات و درونيات مردان و همونطور که در انتهاي مقاله گذشته گفتم، مردها از خيانت شريک عشقيشون شديد تر لطمه ميبينن ! چون خانمهايي که به دليل خيانت از همسرشون جدا شدن، اکثرا ميتونن مجدد ازدواج کرده و زندگي زناشويي موفق هم در پيش بگيرن اين در حاليه که مرد آسيب ديده خيلي کم ديده شده که به ازدواج مجدد فکر کنه و تواناييه رهبري يک خانواده جديد رو بدست بگيره...
    راستشو بخواهيد موضوع خيانت اصلا برام خوشايند نيست ، چون ميدونم که تو خيانت هميشه مثلثي هست و در اين مثلث حداقل يک نفر شديدا آسيب ميبينه ! و ضربه اي که در اکثر مواقع بيگناهانه به اون وارد شده... بگذريم ...
    اين مقاله هم صرفا يک اطلاع رسوني بود و درخواست از اونهايي که متاسفانه به اين مشکل دچار شدن... و اما حرف آخر اينکه در خيانت بحث عيب و ايراد همسر اول در کار نيست !!! اين توهم منفيي ست که گريبانگير اکثر خيانت ديده هاست ، و خواهشم اينه که گر چند سخت و غير قابل قبول!!! اما گاهي سعي کنيم براي چند لحظه هم که شده به زندگي احساسي به ديد منطقي نگاه کنيم ! مشکلات رو ريشه اي تر ببينيم! جامعه و آسيبهاشو درک کنيم! (چون از ما کاري بر نمياد فقط بايد درک کرد) و مهمترين مورد اينه که اينروزها تغييرات حرف اول رو ميزنه! حتي تعريف عشق و احساس هم دستخوش تغييرات زماني اونم چي !؟ در بازه کوتاه مدت ! اگر دليل عاشقي در چند ماه اول زندگي دو يا سه دليل بود براي دوام و آينده اون عشق بايد در تکاپو بود و تغييرات روز رو قبول کرده، بدونيم که در هر شرايط و دوره از زندگي زناشويي آيتم هاي جديدي به خواسته ها و روحيات همسر اضافه ميشه... سعي کنيم بيان کنيم ، درخواست کنيم ، نظرهاشو بشنويم ، درک کنيم ، در حد توان قبول کنيم و بکار بگيريم ...... (البته کاملا دوطرفه)
    با آرزوي خوشبختي و سعادت براي همه  .

منبع: روزنه آنلاین

تشکر شده توسط : 2 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید