iranian_2 نوشته است: با سلام و خسته نباشید خدمت پزشک گرامی
اینجانب 6 ماه هست که با همسرم نامزد هستم و همیشه برای نزدیکی از کاندوم استفاده می کنم. همسربنده دوران قاعدگی نامنظم دارند و باکره نیز هستند.نزدیکی ما تنها به صورت مالش آلتهایمان بر روی یکدیگر می باشد. در اخرین نزدیکی که با هم داشتیم 3 مرتبه نزدیکی با ارضا شدن اینجانب در فاصله 3 ساعت داشتیم که در هر 3 مرتبه از کاندوم استفاده کردم ولی در مرحله آخر هنگامیکه از پشت -به صورت خوابیده - آلت خود را بر روی الت ایشان گذاشته بودم و هنگام ارضا شدن از روی ایشان بلند شدم (منی به هیچ عنوان بر روی آلت ایشان نریخت) و دیدم که کاندم در اثر مالش و فشار پاره شده بوده است . سپس سریع ایشان جهت اطمینان روی آلتشان را با دستمال پاک کردند و بعد شستند. اکنون 6 روز از نزدیکی ما می گذرد و این نزدیکی در یک هفته قبل از پریود ایشان بوده است در واقع ایشان امروز باید پریود می شدند و نشدند. با توجه به دارا بودن اسپرم در پیش آب و اینکه نزدیک دوران پریود ایشان بوده آیا احتمال بارداری ایشان وجود دارد؟ آیا با توجه به اینکه 5 روز گذشته تست حاملگی اعم از baby check و خون جواب می دهد جهت اطمینان و کم شدن استرس ؟ و ایا در صورت مثبت بودن با توجه به اینکه چند روزی می گذرد آیا می شود جلوگیری کرد؟ و راه حل آن چیست؟
پريود نشدنشون به خاطر استرس وارد بر ايشونه.الان ميتونين از بي بي چك ميتونين استفاده كنين.ولي احتمال بارداري در ايشون خيلي كمه