galnaya نوشته است:
doktor نوشته است:
garoon نوشته است:
سلام خسته نباشین
من نمیدونم چه جوری بگم با یه دختر نزدیکی کردم البته اینطور که آلت خودم را روی آلت ایشان گذاشتم و زمان انزال جدا کرده و در بیرون ریختم. ایشان 2 روز از پریودشان گذشته و پریود نشده اند . البته بعد از انزال (روی آلت اون نبود . بیرون بود) ایشان با آب و دستمال آلت خود را شستند. آیا احتمال حاملگی وجود دارد؟ ایشان باکره هستند و در ضمن دخولی صورت نگرفته است فقط آلت روی آلت بوده است
این عمل 3 بار در دوره 2 هفته صورت گرفته است.
لطفا زود جواب بدین
سلام
به طور کلی اگر دخول صورت نگرفته باشد و منی روی آلت زن ریخته شود احتمال بارداری کم است
شما میگویید که دخول انجام ندادید و منی هم روی آلت ریخته نشده بازهم این احتمال کمتر میشود
ولی نباید از این احتمال کم گذشت همچنین پیش آب هم میتواند حاوی منی باشد با وجود باکرگی
هم امکان بارداری منتفی نیست
اگر در روزهای تخمک گذاری این کار صورت بگیرد باید کمی نگران شد(روزهای میانی دوره پریود)
توصیه من به شما استفاده از کاندوم یا قرص یا یکی دیگر از روشهای پیشگیری از بارداری است
سلام خسته نباشید
16 روز از رابطه میگذره دخولی صورت نگرفته و آلت روی آلت بوده و دربیرون منی آمده است.(منی روی آلت نریخته) 10 روز هم از زمان پریود (کهنشده است) میخواستم بدونم سونگرافی انجام دادیم حاملگی وجود نداشت فقطکیست در داخل رحم باعث پریود نشدنه !
آیا ایشون حامله هستند یا نه؟ در ضمن در سو نو گرافی امکان اشتباه بین کیست و حاملگی وجود داره یا نه؟
آیا آمپولی هست که تزریق کرد تا پریود شد؟ اگه هست اسمش چیه؟
با تشکر
اگه زحمتی نیست doktor جواب بدن
سلام
بله کیست میتواند علت تاخیر در پریود باشد
امکان اشتباه نیست نگران نباشید
نتیجه سونوگرافی تا حد زیادی دقیق است نیاز به اینهمه نگرانی نیست
ایشان حامله نیست و دلیل تاخیر در پریود هم کیست تخمدان است که باید زیر نظر
پزشک مداوا شود
ازاین پس در روابطتان بیشتر احتیاط کنید تا گرفتار این نگرانی ها و مشکلات نشوید
موفق باشید