با سلام خدمت شما دوست گرامی و همه کاربران محترم.ببینید در این دست مسائل رعایت عدالت از جانب شما خیلی مهمه .یعنی خود شما باید با زیرکی و برنامه ریزی نظر هر دو طرف را به خودتون جلب کنین.من اینجا چندتا راه رو که قبلا" در مجله ها و... خوندم رو پیشنهاد میدم:1-شما میتونید با تدبیر و یه خورده اصرار اضافی هر دو خونواده رو مثلا" در ایام عید به مسافرت ببرید.چون معمولا" وقتی آدما برای مدتی با هم به یه جای دور برند بهتر میتونند همدیگر رو بشناسند و شوهر شما میتونه با اطلاع و آمادگی قبلی کارهایی رو انجام بده که باعث جلب رضایت پدر شما بشه و اون احساس خرسندی کنه.البته شما هم اشاره کردید که پدرتون شما رو خیلی دوست داره و این مشکلات کاملا" طبیعیه و به علت وابستگی به شما بوده که بعد از اینکه رفتید سر خونه زندگیتون خیلی کم رنگ میشه.2-میتونید در اولین فرصت که تولد پدرتون یا مادرتونه یه جشن بگیرید و یه کاری کنید که قشنگ شوهرتون بیاد پدرتون رو ببوسه(پیشونیش رو)و تو دلش جا کنه.در ضمن باید شوهر شما یه کادوی فوق العاده و غیر قابل پیش بینی به پدرتون بده.ببینید خانواده پدری شما به هیچ وجه نباید خلاء وجود شما رو حس کنند.این خیلی خیلی مهمه.3-ببینید پدرتون از چی خوشش میاد و طبیعیه خوب همون کارها رو بگید شوهرتون انجام بده.مثلا" ممکنه که پدر شما از شکار کردن،ماهی گیری،موتور سواری،کوهنوردی،شطرنج،شنا،مسافرت،جک گفتن و ... خوشش بیاد پس معطل چی هستید.4-نباید یه موقع به شوهرتون کم توجهی کنید و به طور منظم به پیش پدرتون برید و از حال اون جویا بشید.براش گل بخرید.یه ساعتی چیزی مثلا" در روز پدر! به هر حال احترام به والدین در صدر کارهاست.5-اگه مادر شما با شوهرتون مشکلی ندارن میتونید از طریق مادرتون وارد بشید و پدرتون رو قانع کنه که واقعا" شوهر خوبی دارید.6-در پایان عرض میکنم که این مشکلات میتونه به دلیل علاقه زیاد پدرتون باشه.من یکی از دوستام دقیقا" مشکل شما رو داشت البته اون پسر بود و زنش با مادرش همچین خوب نبودن.این راههایی که گفتم از خودم نبود و گفته پزشک متخصص بود.7-این که میگن روانپزشکها و مشاورین خانواده خودشون دیوانه تشریف دارن یه دروغ محضه و یه توهین بزرگ محسوب میشه.تحت تاثیر حرفهایی که اطرافیان میگن قرار نگیرید.هر چه زود تر به یک روانکاو یا روانپزشک درجه 1 مراجعه کنید.برای پیدا کردن این پزشک خوب میتونید از یه پزشک عمومی خوب کمک بگیریدو من 100% به شما اطمینان میدهم که مشکل شما حل خواهد شد.من آدمهایی رو دیدم که مشکلات وحشتناک داشتن و حل شده.نگران نباشد.در پناه حق.