سلام،
اگر سوالی در مورد احتمال بارداری دارید، با توجه به قالب و مثال زیر آن را در همین تاپیک مطرح کنید:
1 - آیا دوره های قاعدگی (پریود) شما منظم است یا نامنظم؟
2 - در صورت نامنظم بودن: بلندترین و کوتاه ترین طول دوره قاعدگی شما چند روز بوده است؟
3 - در صورت منظم بودن: طول دوره قاعدگی(پریود) شما چند روز است؟
4 - در صورت منظم بودن: طول دوره خونریزی شما چند روز است؟ (پس از چند روز پاک می شوید)؟
5 - تاریخ دقیق آخرین مرتبه که خونریزی در شما شروع شده است چه زمانی بوده است؟
6 - دقیقا در چه تاریخی رابطه جنسی محافظت نشده داشته اید؟
7 - در مورد شرح حال خود توضیح دهید. (آنچه علاوه بر موارد بالا لازم به توضیح می دانید را بنویسید)
به مثال زیر توجه کنید (پست ارسالی شما می بایست شبیه مثال زیر باشد):
به سوالاتی که خارج از قالب بالا طرح شود پاسخ داده نمی شود.
اگر سوالی در مورد احتمال بارداری دارید، با توجه به قالب و مثال زیر آن را در همین تاپیک مطرح کنید:
1 - آیا دوره های قاعدگی (پریود) شما منظم است یا نامنظم؟
2 - در صورت نامنظم بودن: بلندترین و کوتاه ترین طول دوره قاعدگی شما چند روز بوده است؟
3 - در صورت منظم بودن: طول دوره قاعدگی(پریود) شما چند روز است؟
4 - در صورت منظم بودن: طول دوره خونریزی شما چند روز است؟ (پس از چند روز پاک می شوید)؟
5 - تاریخ دقیق آخرین مرتبه که خونریزی در شما شروع شده است چه زمانی بوده است؟
6 - دقیقا در چه تاریخی رابطه جنسی محافظت نشده داشته اید؟
7 - در مورد شرح حال خود توضیح دهید. (آنچه علاوه بر موارد بالا لازم به توضیح می دانید را بنویسید)
به مثال زیر توجه کنید (پست ارسالی شما می بایست شبیه مثال زیر باشد):
سلام،
من x سال سن دارم : 1 - قاعدگی منظم دارم. 2 - طول دوره 28 روز است. 3 - دوره خونریزی 7 روز است. 4 - آخرین بار 7-10-88 خونریزی من شروع شد. 5 - در تاریخ 21-10-88 یک رابطه جنسی داشتم. 6 - شرح حال: رابطه جنسی محافظت نشده بود و منی داخل واژن من تخلیه شد. آیا احتمال بارداری در من وجود دارد؟ |
به سوالاتی که خارج از قالب بالا طرح شود پاسخ داده نمی شود.