marjankhanom نوشته است: با سلام.حقیقتش اجازه ایجاد پست جدید رو چند روزه که ندارم،برای همینم اینجا سوالم رو مطرح می کنم.من چند ماهی هست که ازدواج کردم.مقالات علمی زیادی درباره روابط جنسی خوندم اما خوب ظاهراً چندان به کارم نیومده.همسرم خیلی زیاد قبل از نزدیکی با من بازی میکنه و من به اندازه کافی تحریک شده و ترشحات مناسبی دارم اما مسئله اینجاست که من فقط با دخول احساس لذت میکنم و نه با تحریک کلیتوریس و در طی نزدیکی به صورت طبیعی ترشحات زیادی دارم ولی آخر هم مفهوم ارضا شدن رو نفهمیدم!!!خیلی مطالعه کردم.همه پستها رو هم خوندم اما میشه بهم بگید ارضا شدن در زن با چه علائمی همراهه؟من که ظاهراً دیر ارضا میشم.حداقل 45 دقیقه احساس سستی ندارم.من نه میلرزم نه جیغ میزنم نه هر عمل دیگه ای رو که در هنگام ارضا شدن زن رخ میده (توی مقالات خوندم)تجربه میکنم!فقط خواهشن تجربی پاسخ بدید نه علمی که من همش رو از حفظم!!!
ممنون
سلام عزیزم
هر کسی یه جور ارضاء میشه
بعضی ها با جیغ زدن ، بعضی ها با نفس نفس زدن ، بعضی ها هم اصلاً هیچ حرکت خاصی انجام نمیدن اما لذت میبرن،
کل ماجرای ارضا شدن یعنی تو چه جوری راضی شی و لذت ببری از شریک جنسیت،
مگه تو وقتی با همسرت نزدیکی داری لذت نمیبری؟ مگه احساس خیسی نمیکنی؟ مگه خالی نمیشی؟
همون نشانه ی ارضا شدن ات هست .
اگه چیزی توی 3x از همسرت میخوای یا میخوای کاری برات انجام بده که بیشتر لذت ببری بهش بگو تا اون کار رو برات انجام بده تا تو بیشتر لذت ببری.
اکثر خانم ها با لیسیدن و خوردن چوچوله بیشتر تحریک و ارضا میشن .
باید خودت ببینی به کجات بیشتر حساسی و از چه کارایی بیشتر خوشت میاد تا با انجام اون کار توسط همسرت ارضا شی.
ممکنه اصلاً شما نه لرزش داشته باشی نه جیغ و داد کنی نه نفس نفس بزنی نه عرق کنی اما احساس رضایت کنی همین کافیه دیگه .