احتمال حاملگی حتی در دوران پریود هم هست. اما % پایین تری دارد. احتیاط شرط عقله ضرر هم نداره
dariajoonnn نوشته است: سلام
من ماه پیش 26م پریود شدم و 19 م این ماه یک رابطه ی نا خواسته و تماسی داشتم که دقیق نمیدونم منی به دهانه ی واژن رسیده یا نه(باکره هستم)
امروز 27مه و من پریود نشدم درحالی که پریود من تقریبا منظمه از روز رابطه سرگیجه درد معده و تهوع دارم که بی سابقه بوده و لازم به ذکره که فوق العاده نگرانم و استرس دارم که حامله باشم از دیروز که باید پریود میشدم درد شدید کمر دارم و ازنگرانی هم درحال خفه شدنم
اینم بگم که 48 ساعت بعد رابطه به خاطر نگرانیم دو عدد قرص یاسمین خوردم و دو ساعت بعدش چون یه کم حالم به هم خورد دوباره تکرار کردم همینطور دوازده ساعت بعد و از اون روز هر روز حالت تهوع دارم چقد احتمال داره اون روز میشه روز بیست و چهارم سیکل قاعدگیم حامله شده باشم؟الان اگه با بیبی چک چک کنم میتونم مطمئن بشم؟
sheyda20 نوشته است: سلام من از بی بی چک استفاده کردم خط بالای آزمایش ظاهر شد و از قسمت پایین آن دو خط قرمز به سمت بالای آزمایش ظاهر شد آیا من باردار شده ام
alireza60 نوشته است: سلام من و همسرم 4سال ازدواج کردیم دو سه روز اول برای دخول تلاش کردیم اما موفق نشدیم و بخاطر بعضی مسائل دیگر تمرین نکردیم و تلاش برای دخول انجام ندادیم و به شکل معمول هر دو ارضاء می شدیم و از این رابطه لذت می بردیم . اما چند وقتی که نیاز پیدا کردیم که فرزند داشته باشیم چندسری تلاش کردیم ، اما ترس و ...باعث شدتا دخول صورت نگیرد. الان هر دو عصبی از این قضیه هستیم . اگر امکان دارد ما رو راهنمائی کنید .
alireza60 نوشته است: سلام من و همسرم 4سال ازدواج کردیم دو سه روز اول برای دخول تلاش کردیم اما موفق نشدیم و بخاطر بعضی مسائل دیگر تمرین نکردیم و تلاش برای دخول انجام ندادیم و به شکل معمول هر دو ارضاء می شدیم و از این رابطه لذت می بردیم . اما چند وقتی که نیاز پیدا کردیم که فرزند داشته باشیم چندسری تلاش کردیم ، اما ترس و ...باعث شدتا دخول صورت نگیرد. الان هر دو عصبی از این قضیه هستیم . اگر امکان دارد ما رو راهنمائی کنید .
sasaa نوشته است: الان 3 روزه که موعد پریم گذشته ولی بیبی چک منفی بود. پس بیبی چک خیلی غیر قابل اطمینانه؟!
negar_7777777 نوشته است: می خواستم بدونم آیا وسیله ای برای تست بارداری بوسیله خون تو بازار هست که آدم به جای آزمایشگاه از اون استفاده کنه؟(مثل وسیله ای که قند خون و اندازه می گیرن باهاش.
ممنون
lililili نوشته است: سلام
آيا حدودا 12 روز بعد از رابطه ميشه به نتيجه ي بي بي چك اطمينان كرد؟ (اگر با چند نمونه بي بي چك مختلف آزمايش انجام شده باشه)
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|