پریودم نامنظمه دوم تا4دی پریود شدم.7تا10بهمن شدم.از25تا28اسفندشدم.قصدبارداری دارم.5ماهه
جلوگیری نمیکنم اماحامله نمیشم.کمکم کنید
zohre101 نوشته است: با سلام
دورهاي پريود تقريبا منظم بين 28 تا 30.
28 اسفند روز اول پريودم بوده 9 فروردين رابطه محافظت نشده داشتم ولي نامزدم در آخر رابطه خودش با دست ارزا شد و مني كامل بيرون تخليه شد.
حدودا 65 ساعت بعدش از روش اورژانسي استفاده كردم 2 تا hd و دوازده ساعت بعدش هم 2 تاي ديگه خوردم.
آيا با توجه به اينكه كمي دير از روش اورژانسي استفاده كردم احتمال بارداري وجود داره؟
zohre101 نوشته است: با سلام
دورهاي پريود تقريبا منظم بين 28 تا 30.
28 اسفند روز اول پريودم بوده 9 فروردين رابطه محافظت نشده داشتم ولي نامزدم در آخر رابطه خودش با دست ارزا شد و مني كامل بيرون تخليه شد.
حدودا 65 ساعت بعدش از روش اورژانسي استفاده كردم 2 تا hd و دوازده ساعت بعدش هم 2 تاي ديگه خوردم.
آيا با توجه به اينكه كمي دير از روش اورژانسي استفاده كردم احتمال بارداري وجود داره؟
ninioo نوشته است: پریودم نامنظمه دوم تا4دی پریود شدم.7تا10بهمن شدم.از25تا28اسفندشدم.قصدبارداری دارم.5ماهه
romina_2 نوشته است: من پريودهاي بسيار نامنظمي دارم به طوريكه ممكنه بين اونها حتي تا 2.5 ماه فاصله بيوفته
7 دي ماه پريود شدم از روز 5 تا 5 روز كلومفين مصرف كردم و روزهاي 12و14و 15 رابطه داشتم امروز كه 16 فروردينه هنوز پريود نشدم البته دل درد دارم آيا احتمال بارداري وجود داره؟
sabajounsaba نوشته است: دیروز یه رابطه مشکوک داشتم.یک ساعت بعد 4تا قرص ال دی رو خوردم دقیقا قبل از مرحله دوم خوردن قرص بالا آوردم دفعه بعدی که تونستم قرصو بخورم امروز عصر بود.(قبل از گذشتن 24 ساعت).با توجه به اینکه تو روز دوازدهم دوره پریود بودم چند درصد احتمال بارداری وجود داره؟
ninioo نوشته است: سلام.یک سال ونه ماهه ازدواج کردم.6ماه اول ازدواج ازکاندوم استفاده کردم و7ماهدوم ازقرص ال دی .بعداز یک سال و2ماه ازازدواج قصد بارداری دارم ازمهر88جلوگیری نمیکنم.ازمجردی پریودم نامنظمه.اززمان چوردن قرص ال دی3روزه پریود میشمونامنظم.ازمهر17تا20پریودو27تا30مهرلکه داشتم.از10تا12ابانشدم.اذر18تا20شدم.دردیماهدوم تاچهارم لکه داشتم.7تا10بهمن شدم و18تا26لکه داشتم.25تا28اسفندشدم..ازمهرتادی ماهجلوگیری نکردم وتمام این4ماه تهوع صبح وکمی درشب داشتم وپریود نامنظم هم داشتم..نزددکترگوارش رفتم تا علت تهوعم را بدانم وازمایش دادم وسالم بود وبرای تهوعم قرص داد.من هم از حاملگی جلوگیری کردم..اوایل اسفند88ازسینه هایم شیرمیامدازمایش دادم پرولاکتینم25.9وtsh3.8بود ودکترزنان به من4عددقرص داستینکس دادکه1ماه مصرف کنم وهربارکه پیشش میروم میگوید مشکلی نداری.باخوردن داستینکس شیرم قطع شد..خواهش میکنم زمان تخمکگذاریم رابگویید .ازسوم فروردین دیگرجلوگیری نمیکنم هنوز پریودنشدم..از3فروردین که نزدیکییمان راشروع کردیم ویک شب درمیان نزدیکی داریم ومن هم تهوعم شروع شده ایا حامله میشم .علت تهوعم باشروع نزدیکی چیست..؟ دکترزنان راهنماییم نمیکندوبامعاینه میگویذ خوبی ؟کمکم کنید باتشکر
sahar111 نوشته است: سلام
من 23 سالمه یک ساله که قرص سیپنترون کامپاند میخورم اما گاهی بیشتر از یه بسته می خورم و پریوده نامنظم دارم این ماه که بسته قرصم تموم شد و من خوردنش و قطع کردم تا پریود بشم فرداش رابطه داشتم اما کامل نبود و منی حتی روی واژنم نریخت اما شنیدم که مایعی که قبل از منی خارج می شه احتمال بارداری وجود داره می خواستم بدونم با این شرایط من باردار می شم و از روش اورژانسی لازمه استفاده کنم؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|