Behzad74 نوشته است:
سلام من خیلی روی بیماری. وسواس دارم و هر علائم عجیبی در خودم حس کنم نگران میشم! بنابراین همیشه برام سوالاتی پیش اومده که قبلا از طریق سایت تبیان بخش پزشکی میپرسیدم اما الان اون بخش پزشکی متوقف شده و من مجبور شدم به سایت شما مراجعه کنم!
ببخشید اینقدر سوالات من زیاده! :d
سوال 1 = من حدود 3 روز هست که یک لکه ی قرمز روشن بر روی پوست بیضه ام بوجود اومده و تا روز دوم فقط مثل یک لکه ی عادی بود و من هم زیاد نگران نبودم .اما امروز اون لکه خشک شده و رنگش هم به حالت عادی برگشته وقتی بهش دست بزنم اون پوست رد میشه و این پوست خیلی خیلی نازکه و به راحتی رد میشه زیرش یک حالتی داره مثل اینکه پوست نازک شده باشه و خیسه ,کلا من روی مسائل الت بسیار حساسم و اگر مشکلی در الت بوجود میاد بسیار نگران میشم و تا درمان نشه استرس و اضطراب من رو فرا میگیره نمیدونم این طبیعیه یا نه؟!؟!حالا این لکه ناشی از چیه؟.. از دکتر رفتن هم خجالت میکشم ولی چون نقطه ی حساسیه اگه مجبور شم میرم دیگه! البته من 2 هفته پیش عفونت روده گرفته بودم اما چون 2 روزه خوب شدم دیگه آزمایش نرفتم و ازمایش ندادم و امروز بالاخره ترسیدم و گفتم بخاطز چک آپ هم که شده رفتم ازمایش خون و ادرار و مدفوع دادم جوابش هم شنبه براتون میذارم(البته ازمایش خون با سوال 3 مربوطه).
سوال2=من چند سالیست که (از وفتی که بلوغ اغاز شد!)در قلبم یهویی احساس سوزش میکنم و نفس که میکشم در قلبم احساس درد بیشتری میکنم و مجبورم نفس نکشم یا خیلی کم . البته این حالت بین 5 تا 10 ثانیه بیشتر ادامه نداره و حدودا ماهی1 بار یا 2باز به این حالت دچار میشم و میترسم مشکل قلبی چیزی داشته باشم اگر ازمایشی چیزی هست پیشنهاد کنید
========================================================================
سوال3:از اونجایی که من فاویسم دارم و میدونم نوعی کم خونیه . وقتی که جایی زیاد بشینم و بخوام از جام بلند بشم احساس سرگیجگی میکنم و چند ثانیه بیشتر ادامه نداره البته بیشتر مواقع بعد از بیدار شدن از خواب دچار این حالت میشم و فکر کنم کم خونی داشته باشم و خون دیر به مغز میرسه برای همین سرم گیج میره
ازمایش خون رو که شنبه مشخص میشه بعدا براتون میذارم
با تشکر از دوستان گرامی و زحتمکش سایت
با سلام خدمت شما و همه كاربران عزيز.
1)احتمال داره كه اون لكه عفوني باشه.بد نيست به يك متخصص پوست مراجعه كني.اگه اون متخصص به صلاح ديد شما رو به پزشك اورولوژ معرفي ميكنه.نگران نباشيد.منم يك همچين موردي 1 سال پيش برام پيش اومد كه بعد از 2-3 هفته خودش خوب شد.البته خوب پيشگيري بهتر از درمانه.
2)در اولين فرصت به همراه والدينتون به پزشك قلب و عروق مراجعه كنيد.لطفا" اين مورد رو عقب نيندازيد.اون احتمالا" از شما نوار قلب و آنژيو ميگيره.به هر حال اين يكي از اون دسته مسائلي نيست كه بشه پشت گوش انداخت.توكل به خدا كنيد و نگراني به دلتون راه ندهيد.
3)تا حالا به دنبال درمان بيماري آخرتون رفتيد؟يعني الان دارو مصرف ميكنيد؟شما ميبايست به متخصص مراجعه كنيد و اگر درماني نياز هست انجام بديد.چون به احتمال خيلي قوي سرگيجه به خاطر همون بيماريتونه.در ضمن همين كم خوني ميتونه به نوعي با بيماري هاي ديگتون در ارتباط باشه.
به عنوان توصيه ي آخر به شما دوست عزيز پيشنهاد ميكنم كه خانواده رو حتما" در جريان مشكلاتتون قرار دهيد و اونها رو از اوضاع و احوال خودتون باخبر كنيد.نگران نباشيد.به اميد سربلندي و موفقيت.