golak نوشته است: با سلام
با تایید پزشکی قانونی پرده من از نوع حلقوی با لبه های نسبتا بلند است .ایا این نوع لبه هنگام دخول درد و خونریزی دارد؟
از سایت آموزندتون یه دنیا ممنون...
اگه نگران نمی شید
به احنتمال زیاد اره
با تایید پزشکی قانونی پرده من از نوع حلقوی با لبه های نسبتا بلند است .ایا این نوع لبه هنگام دخول درد و خونریزی دارد؟
kimiausi نوشته است: با عرض سلام خدمت شما ....ببخشید من دختر 17 ساله ای هستم که تا حالا هیچ رابطه ی جنسی و غیره نداشتم....راستیتش به زودی قراره ازدواج کنم یه سری سوالات تو ذهنمه که اذیتم میکنه ////1.آیا پارگی پرده بکارت دارای درد خیلی شدیدیه که قابل تحمل نباشه؟؟؟لطفا توضیحاتی در این ضمینه بدید ؟؟ با تشکر
kimiausi نوشته است: با عرض سلام خدمت شما ....ببخشید من دختر 17 ساله ای هستم که تا حالا هیچ رابطه ی جنسی و غیره نداشتم....راستیتش به زودی قراره ازدواج کنم یه سری سوالات تو ذهنمه که اذیتم میکنه ////1.آیا پارگی پرده بکارت دارای درد خیلی شدیدیه که قابل تحمل نباشه؟؟؟لطفا توضیحاتی در این ضمینه بدید ؟؟ با تشکر
pegah110 نوشته است: سلام من دختري 19 ساله هستم كه از 14 سالگي بدون اينكه بدانم خود ارضايي داشتم ولي به هيچ وجه خودارضاييهايم همراه با داخل كردن شي نبوده.حالا چند روزيه كه ترشحات قهوه اي دارم ولي بو ندارد ميخواستم ببينم ايا مربوط به پرده است يا خير؟
در ضمن من سعي كردم خودم ببينم كه پرده دارم يا نه.هنگام ديدن مشاهده كردم كه با فشار يك بافت صورتي رنگ نمايان ميشه ميخواستم بدونم چيه؟
با تشكر
pegah110 نوشته است: سلام من دختري 19 ساله هستم كه از 14 سالگي بدون اينكه بدانم خود ارضايي داشتم ولي به هيچ وجه خودارضاييهايم همراه با داخل كردن شي نبوده.حالا چند روزيه كه ترشحات قهوه اي دارم ولي بو ندارد ميخواستم ببينم ايا مربوط به پرده است يا خير؟
در ضمن من سعي كردم خودم ببينم كه پرده دارم يا نه.هنگام ديدن مشاهده كردم كه با فشار يك بافت صورتي رنگ نمايان ميشه ميخواستم بدونم چيه؟
با تشكر
alaleh110 نوشته است: سلام خونریزی پرده حلقوی شکل به چه صورته؟ممکنه چند روز طول بکشه؟
mino_tehran نوشته است: سلام دوستان
اگر ممکنه در مورد ساعت های پارگی پرده بکارت توضیح بدید و اینکه هر ساعت پارگی مربوط به چه جور رابطه ای است؟
ساعت پارگی در چه زمانی( منظورم تعداد دفعات رابطه است) مشخص میشود؟
و اینکه پارگی در ساعت 4 و 7 نشان دهنده رابطه به اجبار بوده یا از روی میل؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|