سلام البته هميشه طبيعي نيست بايد آزمايش عفونت ادراري داد اگر مشكلي نداشت طبيعي است بازم با دكتر مشورت كنيد چون عفونت ادراري درزنان شايع است
aliyan نوشته است: با سلام
دوست عزیز، علاوه بر اظهارات دوستمون، باید چند نکته رو تاکید کنم که در خارش اون ناحیه تاثیر داره:
1- استفاده از البسه زیر غیر نخی!
2- خشک نبودن اون ناحیه پس از اجابت مزاج.
3- استفاده بیش از حد از مواد خوراکی گرم وتند.
4- استفاده از دستمال و یا نوارهای غیر بهداشتی.
5- در معرض هوا قرار نگرفتن اون موضع به مدت طولانی.
6- عدم رعایت بهداشت شخصی.
7- اصلاح موهای زائد با تیغ و مخصوصاً تیغهای کند.
8- استفاده از عطر و ادوکلنها،در این نواحی.
9- داشتن حساسیت به چیزهایی مانند کاندوم و امثال اون.
10- وجود عفونت در دهانه واژن.
11- اصلاح موهای زائد شریکتون با تیغ و رشد همراه با جوانه زدن اونها که خیلی ریز و زبرند و در تماس آلت با آلت در پوست این ناحیه ، فرو رفته و باعث خارش میشود!!
و....
در انتها بهترین پیشنهاد مراجعه به متخصص زنان میباشد.
موفق و شاد باشید.
romina11 نوشته است: سلام و خسته نباشيد
مدتيه كه همسرم در نزديكي با دخول در پايين شكم ، زير ناف دردي حس مي كنه و بعد از ارضا هم دچار كمر درد ميشه.
ميخواستم بدونم علتش چيه ؟
mary1 نوشته است: سلام من به دلیل اینکه در دوران عقد به سر میبرم مجبور شدم که رابطه مقعدی را چندین بار تکرار کنم (تقریبا 10 بار این رابطه را داشتم)البته به اصرار همسرم که خودم از این بابت رنج میکشم و میزان باد شکمم زیاد شده به طوری که سخت میتونم خومو کنترل کنم می خواستم بدونم آیا راه حلی برای برطرف کردن این مشکلم وجود داره؟ ممنونم
mary1 نوشته است: سلام من به دلیل اینکه در دوران عقد به سر میبرم مجبور شدم که رابطه مقعدی را چندین بار تکرار کنم (تقریبا 10 بار این رابطه را داشتم)البته به اصرار همسرم که خودم از این بابت رنج میکشم و میزان باد شکمم زیاد شده به طوری که سخت میتونم خومو کنترل کنم می خواستم بدونم آیا راه حلی برای برطرف کردن این مشکلم وجود داره؟ ممنونم
mary1 نوشته است: ممنون از راهنمایی همتون...من خودم کامل با عوارض این نوع رابطه آگاهم ولی همسرم اصرار به این کار داره حداقل تا زمان ازدواجمون...ولی نمیدونم چه جوری منصرفش کنم...من خودم کامل با این نوع رابطه مخالفم ولی...
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|