darya576 نوشته است: سلام دوستان...به خدا در مورد بارداری سوال ندارم چون به سلامتی پریود شدم.مدیریت محترم دعوام نکنید که اینجا پست میزنم.من هر وقت میخوام پست بزنم غیر از اینجا میگه روز بعد مراجعه کنید.اخطار ندین لطفا
من یه مشکل بزرگ دارم.من چون هنوز خونه خودمون نرفتیم از داشتن رابطه با همسرم استرس میگیرم.دست خودمم نیست.نمونشو شما توی این 2 هفته دیدین.اینقدر سوال پرسیدم که از کاربر جدید به کاربر فعال تبدیل شدم.چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا دلم نمیخواد نزدیکی داشته باشم.اون لحظه هم همش به جای لذت به استرس بعدش فکر میکنم.ولی همیشه وانمود میکنم جلوی نامزدم که دارم لذت میبرم.آخه بنده خدا گناهی نکرده.دوست ندارم ازم دلسرد شه.ولی توی این یه سالی که نامزد کردیم من رنگ آرامشو ندیدم و همش دارم یا بی بی چک میخرم یا آز خون میدم.
یه مشکل دیگم اینه که من وقعا حالم از خوردن آلت همسرم بهم میخوره شی این کارو دوست داره ولی من شرمنده که رک گفتم. بچه ها چی کار کنم؟؟؟؟ اون خیلی این کارو دوست داره و بارها شده تو اوج لذتش از من اینو خواسته ولی من واقعا بدم میاد(
لطفا کمکم کنید.بگید چی کار کنم.
دریا خانم،در زندگی زناشویی نقطه ای به نام جا زدن وجود نداره.پس جا نزن.
دوست خوبم.اگر باکره هستید و روابط زناشویی سطحی دارید میتونید از قرصهای ضد بارداری به طور مرتب استفاده کنید.برای اینکه هم نگران پوست و چاقی و اینجور چیزا نباشید از قرصهای یاسمین استفاده کنید.کمی گرونن اما ارزش این همه استرس و پول بی بی چک و آزمایش خون رو داره!
حتی زمانی هم که بکارتتون ازاله شد،تقسیم بندی کنید.2،3 ماهی کاندوم،2،3 ماهی قرص.تا رحمتون هم ضعیف نشه.
orals.#.e.#.x یا اصطلاحاً رابطه جنسی دهانی مدتیه که وارد فرهنگ ما شده.از همسرتون بخواید آلتش رو قبل از آمیزش با آب و صابون بشوره و اینطوری چندشون کمتر میشه.مسلماً تا زمانی که به چشم بدی بهش نگاه کنید،همیشه تهوع خواهید داشت.با خودتون فکر کنید،همسرتون رو دوست دارید و این کمترین کاریه که در برابر محبتاش انجام میدید.برای خودتون محدودیت ذهن ایجاد نکنید.موفق باشید.