saeidfakor نوشته است: با سلام مجدد .بنده تمام راههاي درماني را رفتم درمان با طب سنتي را كه خوردن داروهايي گياهي هست را امتحان كردم كه اصلا مشكل را حل نكرد .بنده در خواب شبانه نعوذ شبانه را دارم .اين بدان معناست كه از نظر فيزيكي مشكلي ندارم.من واقعا مشكل دارم چون نسبت به جنس مخالف بي ميلم. البته 2يا 3 بار تحريم شدم اما ديگه نشدم.از نظر بدني هم فوق العاده قويم .به نظر من مشكل من مشكل نادر هست .چند سال پيش به همين سايت دكتر رهام امدم كه در اين سايت يك اهنگ فوق العاده انرژي بخش گوش دادم كه نتونستم انرا دانلود كنم كه چند وقت پيش باز بخاطر ان اهنگ به اين سايت امدم كه متاسفانه ان اهنگ نبود و من در اين سايت به موضوع موسيقي و اثار روحي خوردم كه ثبت نام كردم اگه جناب دكتر لطف كنن ادرس دانلود اهنگ را براي من بزارن ممنون ميشم.ويك موضوع ديگه اينكه جناب دكتر شنيدم كه هپنوتيزم درماني ميتونه مشكلات جنسي كه بر اثر روحي رواني پيش امده را حل كنه ميخواستم بدونم ميتونه مشكل من از اين راه حل بشه متشكر ميشم از دوستان و جناب دكتر منو در اين رابطه كمك كنن .
دوست عزیز
به نظرم شما با مراجعه به یه روان پزشک مجرب می تونید مشکلتون رو حل کنید
در ضمن بهتون پیشنهاد میدم بیشتر با دوستان بیرون برید و در جمع باشید و از گوشه گیری پرهیز کنید
در کلاس های ورزشی شرکت کنید و اهنگ های شاد گوش بدید.در نت می تونید انواع و اقسام اهنگ ها رو پیدا کنید فقط کافیه یه جستجو کوچک انجام بدید چون من هیچ وقت توی این سایت اهنگ ندیدم
موفق باشید