شوهر من 32 سال دارد و قدش 180 سانتی متر و وزنش65 کیلو است. در طی مقاربتی که با هم داریم بعد از انزال منی بدنش به خصوص در قسمت کمر درد شدیدی دارد علت چیست؟و لطفا راه حل این مشکل را توضیح دهید.
39857 نوشته است: شوهر من 32 سال دارد و قدش 180 سانتی متر و وزنش65 کیلو است. در طی مقاربتی که با هم داریم بعد از انزال منی بدنش به خصوص در قسمت کمر درد شدیدی دارد علت چیست؟و لطفا راه حل این مشکل را توضیح دهید.
39857 نوشته است: شوهر من 32 سال دارد و قدش 180 سانتی متر و وزنش65 کیلو است. در طی مقاربتی که با هم داریم بعد از انزال منی بدنش به خصوص در قسمت کمر درد شدیدی دارد علت چیست؟و لطفا راه حل این مشکل را توضیح دهید.
39857 نوشته است: با سلام و تشکر به خاطر پاسخ هایی که داده شد
میخواستم مطمئن بشم که مشکل خاصی وجود نداره ؟
ایا راهی برای برطرف شدن درد هم وجود داره؟ضمنا ما هیچ افراطی در امیزش نداریم.
ایا همه مردان بعد انزال درد کمر دارند؟
لطفا راهنماییم کنید.
39857 نوشته است: با سلام و تشکر به خاطر پاسخ هایی که داده شد
میخواستم مطمئن بشم که مشکل خاصی وجود نداره ؟
ایا راهی برای برطرف شدن درد هم وجود داره؟ضمنا ما هیچ افراطی در امیزش نداریم.
ایا همه مردان بعد انزال درد کمر دارند؟
لطفا راهنماییم کنید.
azadeh_kha نوشته است: سلام دوستان
من سوال داشتم
زمانی با همسرم نزدیکی می کنم شوهرم زانو درد و کمر درد زیادی می***ه منم هم کمر درد میگیرم تازه باید بگم زمانی خودم الزا میشم نمیتونم زیاد همسرم رو الزا کنم برای همین فکر میکنم بیشتر اذیت میشه تازه ما به طور طبیعی جلو گیری میکنیم و هرگز از هیچ قرصی یا چیز دیگری استفاده نکرده ایم
سوال بعدی من اینکه که زمانی پلیود میشم سمت چپم بالای بدم خیلی درد میگیره فقط هم روز اول این درد رو دارم امکان داره که با هم ربط داشته باشه البته دکتر هم رفتم چیزی رو نشون نداد
azadeh_kha نوشته است: سلام دوستان
من سوال داشتم
زمانی با همسرم نزدیکی می کنم شوهرم زانو درد و کمر درد زیادی می***ه منم هم کمر درد میگیرم تازه باید بگم زمانی خودم الزا میشم نمیتونم زیاد همسرم رو الزا کنم برای همین فکر میکنم بیشتر اذیت میشه تازه ما به طور طبیعی جلو گیری میکنیم و هرگز از هیچ قرصی یا چیز دیگری استفاده نکرده ایم
سوال بعدی من اینکه که زمانی پلیود میشم سمت چپم بالای بدم خیلی درد میگیره فقط هم روز اول این درد رو دارم امکان داره که با هم ربط داشته باشه البته دکتر هم رفتم چیزی رو نشون نداد
azadeh_kha نوشته است: سلام
من خیلی دوست داستم این معذرت خواهی رو دیروز داشته باشم دلیل غلط تایپ کردم این بود که همزمان با سوالم به کارهای مربوط به شغلم رو انجام می دادم
2 سوال دارم فقط نمی دانم این سوالها را باید در کدام قسمت بنویسم
1- ممکن است جلوگیری طبیعی باعث شود من بعدها باردار نشوم چون تصمیم داریم 6 سال دیگه به فکر بچه باشیم با توجه به اینکه 4 سال هم هست که ازدواج کردیم؟
2- از زمانی که ازدواج کردم پهلو زدم که این خیلی منو عصبانی میکنه با توجه به اینکه غذا کم میخورم و به فکر ورزش هستم ولی چون کارم بیشتر نشسته هست زیاد نمی توان فعالیت داشته یاشم البته قبل از ازدواج هم به همین کار مشغول بودم و این مشکل رو نداشتم آیا این ربطی به نوع نزدیکی دارد؟ برای این سوال را پرسیدم چون در سایتی نوشته شده بود که به هم ربط دارد؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|