سلام دوست عزيز
با توجه به آزمايش آنمي دوستتون واضحه و چون تشخيص پزشك آنمي فقر آهن بوده براش آهن+اسيد فوليك تجويز كرده
در مورد مشكل پريودش
كم خوني الزاما به معناي كاهش حجم خون بدن نيست كه بشه دقيقا مشكلش رو به اون نسبت داد
اگر پريود دوستتون منظمه نام مشكلش هست " هايپو منوره "
كه دلايل مختلفي داره و البته گاهي دلايل به وضوح مشخص نيست
بعضي دلايل :
1- ژنتيك : سابقه خانوادگي و چگونگي قاعدگي در ديگر زنان خانواده
2- مصرف قرص هاي هورموني به هر دليل
3- عدم بالانس بودن هورمونهاي زنانه : كه در اين باره بهتره دوستتون يه آزمايش هورمون بده
4- جراحي هاي رحم
5 استرس روحي نسبتا بالا
همونطور كه ميبينيد هايپو منوره يك مشكل مولتي فاكتورياله . به تنهايي مشكل خاصي به وجود نمياره ولي اگر همراه علائم غير عادي ديگه اي باشه مراجعه به متخصص زنان ضروريه(جهت اطمينان از نبودن مشكل خاصي )
neda_88 نوشته است:
سلام .. مشکل یکی از دوستانم را میخواستم بگم ..
دوست من حدود چند هفته پیش آزمایش خون دادند و نتیجه این :
Ferritin=24.8
W.B.C=3.4
R.B.C=3.87
که دکتر خودش بهش گفته کم خونی خیلی شدید داره و الان قرص IROFOLIC مصرف میکنه روزی دوتا ..
اما شاید بشه گفت تنها مشکلی که دوست من با کم خونی خودش داره در زمان عادت ماهانه اش هست و اونم این که روز اول سردرد زیادی داره و مشکل بعدی که دوست دارم نظر شما بزرگواران رو هم درباره اش بدونم اینه که
دوستم در دو روز اول درد زیادی در ناحیه زیر دل داره و به میزان درد خونریزی نداره یعنی بعد از یک درد زیاد و فشار چند دقیقه ای دو یا سه قطره خون خارج میشه و این حالت تا دو روز هست و بعد خونریزی عادی میشه ..
دکتر خودش گفته دو حالت داره .. یا مال کم خونی هستش یا اینکه سوراخ پرده ات خیلی تنگ هستش که بعد از ازدواج و مقاربت کامل خوب میشی ..
ممنون میشم اگر نظراتتون رو بگین