cima نوشته است:sara_lovely نوشته است:cima نوشته است:morteza27 نوشته است: سلام،
من 23 سال سن دارم :
1 - قاعدگی منظم دارم. 2 - طول دوره 28 روز است. 3 - دوره خونریزی 7 روز است. 4 - آخرین بار 89/2/1خونریزی من شروع شد. 5 - در تاریخ 89/2/9یک رابطه جنسی داشتم. 6 - شرح حال: رابطه جنسی محافظت نشده بود و منی داخل واژن من تخلیه شد.
آیا احتمال بارداری در من وجود دارد؟
احتمال بارداري كمه اما هست چون تخمك گذاري بعد از پريود شروع ميشه و اسپرم هم تا 3 روز در رحم زنده ميمونه.
از روش اورژانسي استفاده نكرديد؟
چون ایشون پریود منظم دارند در این روز تخمک گذاری صورت نمیگیره.
برای محاسبه تخمک گذاری هم می تونید 14 روز قبل از روز اول پریودی حساب کنید و در چند روز اون روزها در صورت تمایل به بارداری اقدام به نزدیکی کنید
تخمك گذاري بعد از پريود شروع ميشه و در اون تاريخي كه شما گفتيد به بالاترين ميزانش ميرسه وگرنه پيشگيري از بارداري كار سختي نبود و دقت زيادي نمي خواست. حتي مواردي بوده كه در دوران پريود لقاح صورت گرفته اما تعدادش خيلي كمه پس باردار شدن يا نشدن ربطي به زمان دقيق تخمك گذاري نداره چون دفع اون تخمك ها و اسپرم ها هم مهمه نه فقط زمان توليدشون. همون طور كه آقاي
badomak
اشاره كردن روش طبيعي براي كسايي كه قصد باردار شدن ندارن توصييه نميشه.
دوست گلم کاش شما قبل از پاسخ گویی کمی در این مورد مطالعه می کردیدچون در طول یه دوره سیکل خانم ها فقط و فقط یک تخمک ازاد میشه و اگر دوقلو زایی هم می بینید نه بخاطر وجود دو تخمک هست بلکه بخاطر نفوذ دو اسپرم به داخل تخمک هست اگر نیاز به اطلاعات بیشتر در این زمینه داشتید بگید تا راهنمایی کنم.
در ضمن به نظرم برای بارداری نیاز به دقت بیشتر و صرف وقت و حوصله بیشتری هست.