tina441 نوشته است: سلام خانم دکتر ببخشید که مزاحمتون شدم .من دختری 24 ساله هستم وقتی بچه بودم مطمئنم هنوز 8 سالم نبود . یه روز که واسه بازی خونه عمه ام رفته بودم پسر عمه ام منو به زور برد توی خونشون اون لباسهای منو بیرون اورد اما من چیز دیگه ای یادم نیست که به من نزدیکی کرد یا نه فقط تا اونجایی که یادم هست من بعد اون جریان نه خونی از بدنم اومد نه درد ی داشتم چون توی یه روستا زندگی می کردیم که متخصص زنان نبود ومنم چون بچه بودم و هیچی نمی دونستم چند سالی به مادرم نگفته بودم مادرم بعد
شنیدن این موضوع واسه اینکه درگیری پیش نیاد هیچی نگفت تا اینکه من اصفهان دانشجو شدم وقتی برای اولین بار پیش دکتر رفتم گفت پرده اسیب دیده و شب عروسی خونریزی نداری بعد گفت میشه ترمیم یشی ولی من برای اینکه مطمئن بشم رفتم پیش یه دکتر دیگه رفتم ولی بهش گفتم من یه ضربه خورم اون دکتر منومعاینه کرد و گفت پرده ات از نوع حلقویه و کنگره دار در ساعت 2 و گفت پرده ام مشکلی نداره بعد من پیش یه دکتر دیگه رفتم و ماجرا رو بهش گفتم دکتر گفت سوراخ پرده ات جوریکه دو انگشت ازاون رد میشه ویه پارگی ریز داره که که اگه پزشک قانونی بری ممکنه این
پارگی رو نبیینن و بهت برگه سلامت بدن وگفت دنبال ترمیم پرده ات نباش چون پرده ات اصلا پارگی نداره که بخوای ترمیم کنی ولی خوب شب عروسیت خونریزی نداری واگه بعد نزدیکی با شوهرت بری پیش متخصص اون حتما میفهمه چون سوراخ پرده ات گشاده . وگفت حتما برم پزشک قانونی اما من به خاطر روستامون و حرف مردم نمی تونم برم بعد همه این حرف ها خواهش می کنم کمکم کنید
اگر بابت گرفتن برگه سلامت نگرانید باید بگم براتون صادر میشه چون رابطه نداشتید
این آسیب دبدگی هم برای همه و به طرق مختلف ایجاد میشه و نگران نباشید
قبل ازدواج اگه خیلی روی این موضوع حساسید با همسرتون به پزشک مراجعه کنید
بکارتهای حلقوی بعضیاشون خونریزی ندارند و طبیعی هستش
به فکر ترمیم نباشید چون بکارتتون سالمه