با سلام، من خواهري 19 ساله دارم كه چند وقت پيش به ما گفت كه مي خواهد مدتي(تفريبا 2 هفته ) تنها باشد و از ما خواست كه يك اتاق در هتل برايش فراهم كنيم البته بايد بگويم كه منزل ما بسيار شلوغ و پر سر و صداست و خواهرم حتي اتاق شخصي ندارد البته حال خواهرم كاملا خوب و عادي بود و ما او را براي مشاوره پيش روانپزشك برديم روانپزشك بدون اينكه به ما توضيحي بدهد برايش داروي "الانزاپین 5" شبي 1 دانه راتجويز كرد من درايترنت عوارض خيلي زياد و خطرناكي براي اين دارو خواندم و واقعا جا خوردم (..حتي اينكه ميل به خودكشي را در فرد افزايش ميدهد 2 شب است كه قرص را خورده خيلي زياد مي خوابدو خيلي وقت هاهم در رختخواب بيدار است ولي ميگويد نمي توانم بلند شوم خيلي خسته و بي حال است.. ) مي خواهم بدانم كه اين دارو در چه مواقعي تجويز مي شود ؟اين پرشك چه برداشتي از خواهر من كرده كه برايش چنين دارويي تجويز كرده خواهر من كه غير از مدتي تنهايي خواستن (كه اكثر افراد هم سن او از اين تنهايي و سكوت در خانه برخوردارند و اين نياز هركسي است) چيز ديگري نخواسته و هيچ مشكل ديگري هم ندارد و كاملا سالم و عاقل است واقعا برايم سوال است كه اين پزشك براي چه براي يك آدم سالم و عاقل فقط براي اينكه گفته به مدتي تنهايي احتياج دارم چنين دارويي داده؟ لطفا مرا راهنمايي كنيد با تشكر فراوان