hanie22 نوشته است: سلام جناب آقای دکتر رهام صادقی لطفا خودتون اینو جواب بدین
من قبلا سوالمو طرح کرده بودم دوستان لطف کردن و جواب های امیدوارکننده ای رو دادن
من دوره پریودم 32 روزه است در روز چهارم پریودم بطور موقت قطع شد برای دوساعت من در همین حین با نامزدم نزدیکی و تماس آلت به آلت داشتیم که تمام منی روی واژنم تخلیه شد ده دقیقه بعد دوباره ادامه پریودم شروع شد من هم پرده دارم هم اصلا آلت وارد نشد فقط میترسم منی یک قطره وارد شده باشد البته با خون ریزی دوباره رحم من بعید میدونم حامله شده باشم ولی یک مقاله ای خوندم که نوشته بود در بعضی از افراد تخمک گذاری در حین پریود یا بعد پریوده میخواستم ببینم چقدر احتمال باردارشدنم هست من الان یک ماه و شش روز از پریودم میگذره و پریود نشدم یعنی تاخیر شش روزه داشتم البته دو هفته پیش قرص و کرم برای عفونت مصرف کردم که پمادش کتوکونازول و هیدروکورتیزونو قرص هیوسین بود میخواستم ببینم شاید اینها باعث تاخیر پریودم شده توروخدا اینو سریع جواب بدین دارم از استرس میمیرم
سلام دوست عزیز ... دوستان بارها به شما گفتن در این شرایط احتمال بارداری نیست.اگه تا حالا آزمایش خون داده بودید خیالتون راحت شده بود.به جای تکرار سوالتون تشریف ببرین آزمایشگاه.دوستان روی شرایطی که شما میگین نظر میدن ولی اگر اینجوری قانع نمیشید، یه تست خون بدین تا خیالتون راحت شه بعدشم برید دکتر.این همه تاخیر در پریود خوب نیست.همه چی که فقط بارداری نیست.