21 فروردين رابطه مقعدي از عقب داشتم منتها چون از اسپرم يکم روي شورتم ريخته بود مي ترسم. 26 پريود شدم ولي خيلي کم بود مقدارش (احتمال مي دم از استرسي بود که داشتم) رفتم دکتر قرص تنظيم
سیپروترون کامپاند وقتي قرص هام تموم شد ديگه ادامه ندادم تقريبا 5 روز بدون قرص بودم تا 26 اردي بهشت دوباره زمان پريودم بود که پريود شدم.
بعد وقتي دوره ام تموم شد روز پنجم خرداد ماه دوباره لکه بيني داشتم. دکترم اين دفعه بهم مدروکسي
پروژسترون داده. (دفعه قبل هم يه مدل ديگه از اين قرص رو داده بود گفت احتمالا
پروژسترونت فعاليتش کمه) حالا نمي دونم حامله ام و اين پريود هام لکه بيني در طول دوره حاملگيه يا نه!!!؟؟؟
بعد 26 فروردين ديگه رابطه اي نداشتم.
ضمنا لکه بینی نیست ها دوره اول مقدارش کم بود لخته بود اما هفت روز تمام.
که دکترم گفت احتمال داره از جراحی لیزیک چشم باشه که همون موقع انجام داده بودم و از داروها و قطره هایی که مصرف می کردم واسه چشمم. و برام سیپروترون کامپاند داد. همه رو خوردم تا دو - سه روز مونده به دوره دوم عادت ماهانه که تموم شد، منم نمی دونستم باید ادامه بدم خوردن قرص رو. بعدش پریود مرتب داشتم هفت روز تمام و کامل پور میزان خونی که می اومد. سه روز بعد از تموم شدن پریودم لکه بینی داشتم. خیلی کم، قهوه ای و قیر مانند و لخته، کلا تو این مدت طوری نبود که از نوار بهداشتی استفاده کنم. مقدارش کم بود. فقط یه بار نوار بهداشتی گذاشتم. بعد از چهار روز رفتم دکتر برام مدروکسی پروژسترون و ترنسید (ترانکزامیک اسید) که الان اینا رو می خورم.
مدروکسی پروژسترون رو بجای سیپروترون داد بهم. و برای قطع لکه بینی هم ترنسید (ترانکزامیک اسید).
بي بي چک هم استفاده کردم منفي بود. دو تا مارک جدا خريدم (جوابش مي تونه غلط باشه)
ولي حس مي کنم اندازه شکمم زياد شده! مي تونه از حاملگي باشه يا بخاطر اينه که کمبود پروژسترون دارم. آخه يه جايي خوندم که کمبود پروژسترون احتمال چاقي شکم در ناحيه شکم رو داره.
اصلا تو اين مدت شکم ادم بزرگ مي شه يا نه؟