rosva نوشته است: سلام .روزتون بخير
من دختري 23 ساله هستم و ميل جنسي بالايي دارم و علاقه كم به جنس مخالف و ازدواج به همين دليل معتاد استمنا شدم متاسفانه ! نزديك 2 سال پيش رابطه جنسي داشتم اما با خون و درد همراه نبود. هنوز هم از باكره بودن خودم مطلع نيستم . من تو اين دو سال بارها به استمنا رو اوردم،نميدونم ايا پردم سالمه يا نوع ارتجاعي .اما تا الان با چند شريكي كه داشتم تو دوران هاي مختلف هيچ لذتي از رابطه احساس نميكنم ، در پايان هم ارضا نميشم من حتي علاقه اي هم به هيچ شريكي ندارم فقط براي ... رابطه داشتم.در ثاني من در استمنا ارضا ميشم اما در رابطه با شريك خير.
ايا ممكن پرده من اسيب ديده باشه اما نه درد و نه خوني مشاهده بشه؟ايا نوع پرده در ميزان لذت تاثير داره يا استرس و احساس خنثي داشتن به شريكم و اين كه علاقه و عشقي در بين نيست؟
مسئله ديگه شايد مرتبط به اين مبحث نباشه .اما حالا كه جايي هست راحت سو الاتم و بپرسم و ازش نميگذرم. اينكه من شرمگاهم چندين لك سفيد مثل جوش زده، شبيهه دونه هاي چربي در صورت و تعدادش زيادتر ميشه ؟ ميترسم دچار بيماري مقاربتي شده باشم. مدام فكر باكره بودن و سلامت جنسي ارامشمو به هم ميزنه .
اگر چیزی وارد واژن نشده باشه امکان آسیب نیست
اما به محض ورود جسمی به واژن امکان آسیب هست شک نکنید
جهت اطمینان به پزشک مراجعه کنید
و این که میگید با رابطه ارضا نمیشد ابتدای ساکن باید خود ارضایی رو ترک کنید
و سعی کنید در محیطی با ارامش و از نظر روانی در کمال راحتی باشید چون به احتمال 90% تمرکز و ترس باعث عدم ارضای شماست