با سلام به همه دوستان ،می خواستم بدونم آیا استفاده از اسپری تاخیری ضرری نداره ؟ آیا بعدها مسئله ساز نمی شه؟طیقه ی استفاده ی مطمئن از این محصول رو هم اگر امکان داره توضیح بدید. با سپاس فراوان
miracle نوشته است:با سلام به همه دوستان ،می خواستم بدونم آیا استفاده از اسپری تاخیری ضرری نداره ؟ آیا بعدها مسئله ساز نمی شه؟طیقه ی استفاده ی مطمئن از این محصول رو هم اگر امکان داره توضیح بدید. با سپاس فراوان
rosva نوشته است: سلام .ممنونم از توضيح كامل jiji .
ميشه در كنار اين مبحث توضيح بديد ايا دارو و قرصي هم وجود داره كه با كمترين عوارض ميزان ميل جنسي رو كاهش بده .اما نه به طور دائم .
rosva نوشته است: سلام دوستان
بابت راهنماييتون ممنونم.منظورم دارويي بود كه موقت اين ميل رو كاهش بده نه اينكه در اينده به واسطه استفاده اون مشكلي پيش بياد.
من در تماشا كردن و انتخاب فيلم و تصاوير وسواس دارم،نيمي از روز رو در محل كارم هستم ،سعي ميكنم به طرقي مشغول باشم تا اين تمايل جلوه نكنه! اما اونقدر كه بايد موفق نيستم. البته من خوراك گرم و تند و تيز دوست دارم ممكنه نوع تغذيه و تغيير اون جواب بده ؟
تمايلي به ازدواج ندارم ،حتي رابطه با جنس مخالف رو محدود كردم ،با كسي رابطه دوستي بر قرار نميكنم.چرا كه واهمه دارم كه خودم طرف مقابلم رو به اين ميل سوق بدم! نمي خوام فقط به خاطر رابطه جنسی ازدواج كنم.
نسبت به جنس مخالف خيلي سرد و بي روح رفتار ميكنم ،تا تحريك نشم ،از خودم كم كم بيزار ميشم اين جوري !البته هنوز دوست داشتني ام
فعلا تنها مشكلم اين مساله است و نمي خوام مانع اهدافم بشه. ديروز بعد از مدتها دست به دامن قران شدم .خودم از خودم متعجب شدم!!!
ميشه راهكار مناسبي به من بديد؟
rosva نوشته است: سلام دوستان
بابت راهنماييتون ممنونم.منظورم دارويي بود كه موقت اين ميل رو كاهش بده نه اينكه در اينده به واسطه استفاده اون مشكلي پيش بياد.
من در تماشا كردن و انتخاب فيلم و تصاوير وسواس دارم،نيمي از روز رو در محل كارم هستم ،سعي ميكنم به طرقي مشغول باشم تا اين تمايل جلوه نكنه! اما اونقدر كه بايد موفق نيستم. البته من خوراك گرم و تند و تيز دوست دارم ممكنه نوع تغذيه و تغيير اون جواب بده ؟
تمايلي به ازدواج ندارم ،حتي رابطه با جنس مخالف رو محدود كردم ،با كسي رابطه دوستي بر قرار نميكنم.چرا كه واهمه دارم كه خودم طرف مقابلم رو به اين ميل سوق بدم! نمي خوام فقط به خاطر رابطه جنسی ازدواج كنم.
نسبت به جنس مخالف خيلي سرد و بي روح رفتار ميكنم ،تا تحريك نشم ،از خودم كم كم بيزار ميشم اين جوري !البته هنوز دوست داشتني ام
فعلا تنها مشكلم اين مساله است و نمي خوام مانع اهدافم بشه. ديروز بعد از مدتها دست به دامن قران شدم .خودم از خودم متعجب شدم!!!
ميشه راهكار مناسبي به من بديد؟
persian1356 نوشته است: با سلام
با توجه به اينکه موضوع بحث اصلي در مورد اسپري بوده است، ممکن است به من بگوئيد که آيا تبليغات انجام شده در مورد اثرات قرص ويگرکس از بابت کنترل زود انزالي و افزايش سايز آلت قابل اعتماد است؟ اگر چنيني است آيا اثرات آن دائمي خواهد بود يا موقت
با تشکر
questioner نوشته است: من تا حالا چندین و چند مقاله ی مختلف درباره ی درمان انزال زودرس خوندم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم!
راهی برای درماکن کامل داره؟ خیلی چیزا خوندم مثل تمرکز و تحریک و صبر و دوباره تحریک و ... ولی هیچ کدوم هیچ قطعیتی توش نبود فقط به عنوام پیشنهاد بود!
یا استفاده از قرص و کاندومو و اسپری ولی هر کدوم از اینا اام کلی ضرر دارن!
persian1356 نوشته است: با سلام
با توجه به اينکه موضوع بحث اصلي در مورد اسپري بوده است، ممکن است به من بگوئيد که آيا تبليغات انجام شده در مورد اثرات قرص ويگرکس از بابت کنترل زود انزالي و افزايش سايز آلت قابل اعتماد است؟ اگر چنيني است آيا اثرات آن دائمي خواهد بود يا موقت
با تشکر
rosva نوشته است: سلام .ممنونم از توضيح كامل jiji .
ميشه در كنار اين مبحث توضيح بديد ايا دارو و قرصي هم وجود داره كه با كمترين عوارض ميزان ميل جنسي رو كاهش بده .اما نه به طور دائم .
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|