سلام روز بخیر
مدت سه ساله مشکل تکرر ادرار دارم که خصوصا با مصرف مایعات و برخی میوه ها و حتی آب بشدت زیاد میشه ومقدار آن نیز درهر بار دفع کم نیست و برخی شبها حتی تا سه بار هم از خواب بیدار میشم. خیلی وقت مصرف آنها را علی رغم توصیه پزشکم کاهش دادم،احساس می کنم تاثیر بهتری داشته. و بعد از دفع ادرار و شستشو که بدنم مرطوب میشه به مقادیر کم و بافاصله کوتاه و مکرر مجددا دفع دارم و قطع نمیشه. بعد از بیرون آمدن از دستشویی هم باز احساس دفع،وعدم کنترل آن حتی با اعمال فشار که باعث میشه در حد چند قطره به لباسم برخورد کنه و ناگزیر به تعویض لباس بشم و اضطراب شدید. تا کنون به دو متخصص اورولژیست مراجعه کردم. پزشک اولم تشخیص عدم اختیار ادرار داد و داروهای تجویزی تاثیری نداشت. پزشک دومم نظر پزشک اول را باتوجه به توضیح کامل وضعیتم رد کرد و بعد از پنج ماه درمان تحت نظر ایشون و چهار بار مراجعه فرمودند: با توجه به توضیحات جلسه اول و توضیحاتی که هر جلسه از من می خواستند در خصوص وضعیت فعلی ام تا اون جلسه و روند بهبودی،دارو و درمان سه بیماری مشابه را برایم تجویز کردند،اما بی تاثیر بوده و من این بیماریها را نداشتم و اظهار داشتند من فقط خیلی حساس شدم و مثانه ام شدیدا حالت عصبی داره و باید سعی کنم آرامش داشته باشم و عصبی نشم که،امکان نداره دست خودم نیست. در نسخه آخرهم صد عدد قرص آرام بخش نوشتند که روزی دوتا صبح و شب مصرف کنم. البته در مراجعه اول به پزشک دوم سوالاتی نیز در مورد داشتن بیماری مختص زنان و یا مشکل قند خون ویا سابقه آن در خانواده ام پرسیدند که من اظهار بی اطلاعی کردم و ایشون برایم آزمایش ادرار نوشتند. هم اکنون حدود دو سال از آخرین مراجعه ام به پزشک میگذره و شرایطم تغییر نکرده و دیگه تحمل این شرایط را ندارم و عصبی و پرخاشگر و کم طاقت شدم. و ناگزیر بعد از دفع ادرار به جای استفاده از آب برای نظافت از دستمال کلنکس استفاده میکنم و برای جلوگیری از عفونت مرتبا استحمام میکنم و احساس میکنم کمی بهتر شدم و حداقل اضطرابم کمتر شده،البته غیر از زمانی که از حمام بیرون میام وبدنم رطوبت داره.من خلاف نظر پزشک دومم میدونم حساس نیستم بلکه مشکلی دارم که سه سال پیش یکباره شروع شده و گاهی هم تشدید میشه و برطرف نمیشه و عذابم میده. ومشابه این وضعیت هم در اواخر دوره ابتدایی برایم بوجود آمدو مدتها طول کشید و خودش برطرف شد. نمیدونم چرا به وجود آمد و چطور برطرف شد؟امیدوارم بتوانید راهکار تازه ای بهم پیشنهاد کنید که کمکم کنه و بفرمایید چی کار کنم و به چه متخصصی مراجعه کنم؟