مرسی از جوابت آقای کلونی اما من یکم نگرانم خواستم کاملتر بگم که مطمئنم کنید
1- تقريبا پريود نا منظم
2- طول دوره قاعدگي 28روز تا 31 روز
3- پريود بين 5 تا 7 روز
4- دوره خونريزي بين 3 تا 5 روز
5- خونريزي شروع شده در 16 ارديبهشت بوده بعدی هم 12 خرداد
6- رابطه جنسي محافظت نشده 6 تير بوده
7- من و دوستم يه رابطه نزديکي داشتيم بدون دخول و پرده هم دارند. در هنگام ماليدن به صورت سطحی کاندوم که مني داخل ان بود در مياد (رقیق ) اما بالا واژن و بهتر بگم روی واژن مقدار بسيار کمي که حس هم نکرديم که به کي تعلق دارد ريخته شده چون دقيق حس نکرديم ولي سريع شايد 1دقيقه هم نشد ابتدا با دستمال پاک کرد و سپس 5 دقيقه بعد با آب شست. هيچ قرصي مصرف نکرده
اولا احتمال داره باردار باشه چون تقريبا 20 روز از پريود قبلي گذشته؟ احتمالش چقدره؟
دوم اينکه چه روشي براي جلوگيري توصيه مي شه قرص مصرف کنه؟
سوم اینکه ممکن داخل واژن هم رفته باشه آخه قبلا خونده بودم حتی یک قطره هم احتمال داره باردار بشه؟
چهارم امروز یعنی 7 تیر میگه دلش میگیره ول می کنه ممکن علائم پریود باشه؟
مرسي از راهنمایهاتون.
1- تقريبا پريود نا منظم
2- طول دوره قاعدگي 28روز تا 31 روز
3- پريود بين 5 تا 7 روز
4- دوره خونريزي بين 3 تا 5 روز
5- خونريزي شروع شده در 16 ارديبهشت بوده بعدی هم 12 خرداد
6- رابطه جنسي محافظت نشده 6 تير بوده
7- من و دوستم يه رابطه نزديکي داشتيم بدون دخول و پرده هم دارند. در هنگام ماليدن به صورت سطحی کاندوم که مني داخل ان بود در مياد (رقیق ) اما بالا واژن و بهتر بگم روی واژن مقدار بسيار کمي که حس هم نکرديم که به کي تعلق دارد ريخته شده چون دقيق حس نکرديم ولي سريع شايد 1دقيقه هم نشد ابتدا با دستمال پاک کرد و سپس 5 دقيقه بعد با آب شست. هيچ قرصي مصرف نکرده
اولا احتمال داره باردار باشه چون تقريبا 20 روز از پريود قبلي گذشته؟ احتمالش چقدره؟
دوم اينکه چه روشي براي جلوگيري توصيه مي شه قرص مصرف کنه؟
سوم اینکه ممکن داخل واژن هم رفته باشه آخه قبلا خونده بودم حتی یک قطره هم احتمال داره باردار بشه؟
چهارم امروز یعنی 7 تیر میگه دلش میگیره ول می کنه ممکن علائم پریود باشه؟
مرسي از راهنمایهاتون.