shirin22 نوشته است:aliyan نوشته است:shirin22 نوشته است: سلام
اول از همه باید معذرت خواهی کنم اگه که سوال خوام رو جای نوشتم کهنباید مینوشتم.من تازه عضو این سایت شدم و خیلی وارد نیستم.عذر خواهیمیکنم
سوال من اینکه:من حدود دو هفتست ازدواج کردم.از دست دادن پردهٔ بکارتمهمراه با خونریزی خیلی کم و تقریبا بیدرد بود.اما مشکل اینجاست که اگهخیلی از دوستان از رابطشون لذت میبرند اما به اوج لذت نمیرسند،مشکله مناینه که اصلا هیچ حسی ندارم.کلا آلت همسرم رو حس نمیکنم(منظورم بد ازدخول) و هیچ حس خاصی از رابطمون ندارم،همسرم نهایت تلاششو میکنه.ابتدامشکله زود ارضایی رو داشت که خیلی سعی میکنه و تونسته حتی به نیمساعت(جدا از تحریکهای اولیه) طول میکشه.اما بازم بی نتیجه بود.تنها چیزیکه حاصل من میشه از رابطه فقط دلدردی خیلی شدید،ممتد و خستهکنندست(بیشتر در قسمت سمت چپ زیر شکمم).بخاطر همین مشکله که خیلی زیادنسبت به رابطمون سرد شدم،نمیدونم شاید به نظر خیلی زود برسه بعد دو هفتهاما این موضوع برای من خیلی عذاب آور شده.با اینکه همه در روزهای اولازدواجشون خیلی مشتاق رابطه هستن من کاملا سرد شدم و اکثر موقعها بدهاینکه اون ارضا میشه من شدیدا بد اخلاقی از خودم نشون میدم(کاملاناخواسته)ا.ممنون میشم اگه منو رهنمایی کنید.
با سلام دوست گرامی، آیا از اول بلوغ این لذت رو احساس نمیکردید؟؟ منظورم اینه که حتی با خودارضائی احتمالی که شاید اون زمان داشتید!! ولی پیشنهادم اینه که به متخصص زنان مراجعه کنید تا ضمن معاینات بالینی، نظر ایشون رو هم جویا بشید! به هر حال فکر نمیکنم این حالت شما عادی باشه! پس حتماً به متخصص مربوطه مراجعه کنید!
موفق باشید.
سلام
بله در دوران مجردی این حسو تجربه کرده بودم اما مشکل اینکه از موقعیکه بکارتم رو از دست دادم دیگه حتی خود ارضائی به شیوه قدیم هم بکار نمیادو اصلا منو ارضا نمیکنه نمیدونم مشکل چیه؟از من یا همسرم یا از بیتجربگی ما
با سلام
دوست گرامی، با توصیفات شما، باید بگم که یا استرس دارید!!! یا تمرکز ندارید!!یا هردو شو با هم دارید!!! البته عوامل بیشمار دیگه ای هم هست که در این عدم لذت بردن ،موثره !! که بهتره در سایت به نوار جستجو رفته و در این مورد اطلاعات مفیدی رو که دوستان گفته اند یافته و مطالعه کنید!! تحقیقاً نکات تجربی و علمی خوبی در این زمینه پیدا خواهید کرد! اما دقت کنید!! ببنید در اون لحظه آیا فقط به داشتن رابطه می اندیشید؟؟؟ یا به حواشی اون؟؟؟ آیا زمان،مکان،نور،و.... حتی بالشتی که زیر سر میگذارید و یا پوزیشنی که انتخاب میکنید!! مناسب است یا نه؟؟؟و.... اگر به مواردی اینچنینی بر نخوردید!! قطعاً مراجعه به پزشک متخصص راهگشا خواهد بود.
موفق باشید.