سلام من یک سوالی داشتم حدود 2 ماهی هست که عقد کردیم ولی هر موقع صحبت عروسی میشه من از ترس درد پارگی پرده عروسی را عقب میندازم راهنمایی کنید درچه حالتی این کار انجام شود که درد احساس نشود یا کم باشد ؟
azxcv نوشته است: سلام من یک سوالی داشتم حدود 2 ماهی هست که عقد کردیم ولی هر موقع صحبت عروسی میشه من از ترس درد پارگی پرده عروسی را عقب میندازم راهنمایی کنید درچه حالتی این کار انجام شود که درد احساس نشود یا کم باشد ؟
azxcv نوشته است: من طی مراجعه به 2پزشک یکی بهم گفت پرده ام ارتجاعی هست وشاید خونریزی نداشته باشه ویکی گفت حلقوی ولی 2 ماه پیش بعد از عقد با نامزدم رفتم پیش اونی که گفته بود ارتجاعی هست گفت حلقوی هست ونگفت خونریزی داره یا نه ؟ آیا حلقوی وارتجاعی فرق داره ؟
azxcv نوشته است: من طی مراجعه به 2پزشک یکی بهم گفت پرده ام ارتجاعی هست وشاید خونریزی نداشته باشه ویکی گفت حلقوی ولی 2 ماه پیش بعد از عقد با نامزدم رفتم پیش اونی که گفته بود ارتجاعی هست گفت حلقوی هست ونگفت خونریزی داره یا نه ؟ آیا حلقوی وارتجاعی فرق داره ؟
nasim58 نوشته است: سلام دوستان برای اینکه امکان طرح سوال نبود اینجا مطرح کردم ازتون تقاضا دارم جواب منو بدینننننننن .چندی پیش بدلیل عارضه وازینوسموس (به تشخیص پزشک)نزدیکی دردناک وسختی با همسرم داشتم که احساس میکنم دهانه وازنم ترک خورده یا فاصله بین دهانه ومقعد کمتر شده به پزشکی مراجعه کردم فرمودن که ترک خورده وزل لوبریکانت دادن ودیگه چیزی نگفتن ولی من کاملا احساس میکنم که فاصله مربوطه کمتر از قبل شده و از همه مهمتر که بعد از هر بار نزدیکی هر چند به میل خودم هم صورت میگیرد ولذت هم میبرم ولی باز هم دهانه وازنم دچار درد وسوزش میشود درست مثل اینکه هر بار دچار ترک وپارگی میشوم البته از نظر عفونت درمان شده ام وهیچ مشکلی ندارم چه کاری میتونم در این مورد انجام بدم خیلی نگرانم کرده (معمولا فاصله بین دهانه وازن ومقعد چقدر است وتا چه حدی نرمال میباشد؟ واگر پارگی صورت گرفته باشد پزشک میتواند تشخیص دهد؟ ویا قابل ترمیم میباشد؟؟؟؟؟؟ به نظر شما چکار کنم؟؟
kasrany نوشته است:jim-joon نوشته است:kasrany نوشته است: سلام.
با تشکر از فروم علمی خوبی که راه انداختید.
من 2 سوال داشتم که البته از لحاظ زمانی باهم ارتباط ندارن.
1. ایا امکان از بین رفتن بکارت در رابطه با لباس زیر(رابطه ناکامل) وجود دارد؟ حتی اگر فرد احساس درد در ناحیه واژن پیدا کند؟
2. آیا در رابطه که تماس مستقیم بین التها وجود داشته اما دخول صورت نگرفته و انزال روی شکم اتفاق افتاده، و البته فرد هنوز بکارت دارد؟ امکان بارداری وجود دارد؟ اگر دارد راههای پیش گیری سریع رو توضیح بدید.
ممنون از راهنماییتون
با سلام . دوست عزیز . نگران نباشید جواب هردو سئوال شما منفی است.
سلام مجدد. باتشکر از پاسخ شما.
اگر نزدیکی سوال دوم 2-3 روز قبل از دوره پریود بوده باشد، و 2 روز بعد اولین خونریزی پریود آغاز شود، آیا باز هم امکان بارداری وجود دارد؟ در ضمن اگر در دوران پریود از قرصهای HD و LD استفاده شود، آیا سیکل پریود بهم می ریزد؟
ببخشید از اینکه اینهمه سوال پرسیدم، بخاطر محدودیتهایی است که فروم برای تازه واردین قرار داده.
با تشکر از شما
nasim58 نوشته است: خیلی ممنون از جوابتون (aliyan) یه سوالی داشتم خیلی ناراحتم میکنه من از پارگیه پیش اومده خیلی مطمئنم ومیخوام بدونم اگه نزد دکتر برم اصلا چنین امکانی هست که پارگی رو بخیه بزنن یا ترمیم کنند؟؟؟؟ واگه ترمیم ممکن هست آیا این کار در مطب انجام میشه یا تو بیمارستان؟؟؟؟
reihaan نوشته است: سلام،جوابه منم بدین.
من 2 سال پیش یه اتفاقه خنده دار و همین طور ناراحت کننده برام افتاد.موضوع ازین قراره که یه بار داشتم با خواهرم شوخی میکردم که یه دفه منو هل داده و یه قوری پشته سرم بود و من افتادم روش و یه درده شدیدی در ناحیه تناسلی احساس کردم .رفتم دستشویی دیدم به اندازه بند انگشت خون روی لباس زیرمه نمیدونم پاره شده یا نه؟ایا لازما برم معاینه؟؟
کمک.....
reihaan نوشته است: سلام،جوابه منم بدین.
من 2 سال پیش یه اتفاقه خنده دار و همین طور ناراحت کننده برام افتاد.موضوع ازین قراره که یه بار داشتم با خواهرم شوخی میکردم که یه دفه منو هل داده و یه قوری پشته سرم بود و من افتادم روش و یه درده شدیدی در ناحیه تناسلی احساس کردم .رفتم دستشویی دیدم به اندازه بند انگشت خون روی لباس زیرمه نمیدونم پاره شده یا نه؟ایا لازما برم معاینه؟؟
کمک.....
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|