همه میگن پرده رو لبه ورودی واژنه،ولی مال من اصلا اینطوری نیست
راستش اصلا شکل هیچکدوم از عکسهایی که گذاشتین نیست.
چند سال پیش وقتی نگاه کردم و روی ورودیه واژن چیزی ندیدم همیشه فکر می کردم که باید توی واژن باشه به خاطر همین هم خیالم راحت بود.اون وقتها یه ترشحاتی از واژنم میومد که بیشتر اوقات سفت بود مثل خمیر.یه جایی خوندم که اگه انگشت توی واژن بکنیم این حالت برطرف میشه. منم که خیالم راحت بود پرده تو هست این نزدیکیها نیست این کارو کردم.اولاش بوی بدی هم می داد.ولی یه چند باری که کردم بوش برطرف شد.الان دیگه اون ترشحات خمیری نیست.
هیچ وقت نه خون اومد نه درد داشت.همیشه فقط در حد یک سوم بند انگشتم رو وارد می کردم .ولی از وقتی عکسها رو دیدم و متوجه شدم که مال من این طوری نیست خیلی می ترسم.
نکنه پاره شده باشه؟؟اگه پاره بشه قسمت های پاره شدش دیده می شه یا این که دیگه اصلا هیچی نیست؟؟
ولی
از داخل یه چیزی هست انگار که جلور مجرا رو گرفته که وقتی زور بزنم یه سوراخ کوچیک پایینش معلوم میشه ولی این جور که از توی عکسها فهمیدم این ممکنه دیواره های مجرا باشه که چون نرمه اومده بالا جلوی ورودی رو گرفته.
ولی اگه اون باشه خیلی نزدیکه یعنی من که یه کم انگشتمو وارد می کردم باید بهش می خورد و چاره می شد پس احتمالا همون دیواره های مجرای واژنه که وقتی انگشت وارد کردم از هم باز شده و پرده نبوده که پاره بشه
نمی فهمم واقعا نمی فهمم هر چی بیشتر بش فکر میکنم بیشتر گیج می شم فقط می دونم هیچ پرده ای دیده نمیشه
بعضی وقت ها هم
سوزش کمی دارم.روی لبه ورودی واژن یه
برجستگی هست که اینم نمی دونم چیه ولی فکر می کنم سوزش مربوط به این قسمت باشه.10 سالی هست که این مشکلو دارم.خیلی اذیتم نمی کنه ولی نگرانم می کنه که شاید جای پاره شدن پرده هست که می سوزه.
یه موضوع دیگه که واقعا منو گیج کرده اینه که توی عکسها دو تا منفذ دیده میشه که بالایی برای خروج ادرار هست ولی من اون قسمت بالا هیچ منفذی نمی بینم فقط چند تا
شیار هست.نمی دونم چه طوری بگم.
توروخدا فقط نگین برو پیش دکتر!آخه شما چه طور فکر میکنید دختری که ازدواج نکرده به راحتی می تونه بره پیش پزشک زنان؟؟!!
باور کنید این طوری نیست.من یه دفه به خاطر استرس خودم رفتم دکتر.چون هرپی به مامانم می گفتم جدی نمی گرفت.دکتره همون موقع شمارمو گرفت زنگ زد خونمون همه چیو گفت.اگه این دفه هم همون طوری بشه.می تونم ولش کنم بیام بیرون ولی اگه فکرای بد بکنه و قضیه رو پیگیری کنه چی؟نمی دونم شاید هم الکی این فکرا رو میکنم خودمو می ترسونم.خیلی داغونم.دیگه هیچی نمی فهمم.فکرم آشفته هست.دنیا روسرم خراب شده.دلم میخواد بمیرم.
میشه عکسو براتون بکشم فقط یه بار آقای دکتر یا هر کی که وارده ببینه زود برش دارید
من واقعا نمی تونم برم دکتر.تورو خدا درک کنید. غیر از این که می ترسم اینم هست که آخه روم نمیشه
توروخدا یکی به دادم برسه دارم دق می کنم