سلام و خسته نباشيد.من 23 ساله و متاهل هستم.ميخوام پريودم رو كه از روز 27 يا 28 اين ماه شروع ميشه حدود 10 روز عقب بندازم.به قرص ld هم حساسيت زيادي دارم.از چه قرصي ميتونم براي اينكار استفاده كنم؟hd شنيدم حساسيت ايجاد نميكنه.لطفا كامل راهنماييم كنيد.
zoom نوشته است: سلام و خسته نباشيد.من 23 ساله و متاهل هستم.ميخوام پريودم رو كه از روز 27 يا 28 اين ماه شروع ميشه حدود 10 روز عقب بندازم.به قرص ld هم حساسيت زيادي دارم.از چه قرصي ميتونم براي اينكار استفاده كنم؟hd شنيدم حساسيت ايجاد نميكنه.لطفا كامل راهنماييم كنيد.
zoom نوشته است: سلام و خسته نباشيد.من 23 ساله و متاهل هستم.ميخوام پريودم رو كه از روز 27 يا 28 اين ماه شروع ميشه حدود 10 روز عقب بندازم.به قرص ld هم حساسيت زيادي دارم.از چه قرصي ميتونم براي اينكار استفاده كنم؟hd شنيدم حساسيت ايجاد نميكنه.لطفا كامل راهنماييم كنيد.
mamar نوشته است: سلام میخواستم خواهش کنم که اگر کسی راجع به نقطه جی اطلاعاتی داره بگه و اینکه چطور میشه از طریق نقطه جی ارضا شد بدون تحریک کلیتروس .
ممنونم
elaheh_e نوشته است: سلام. خسته نباشيد...
من دختر هستم و 23 سالمه. 2 سال پيش سمت چپ رحمم يه كيست فوليكولر 3 سانتي بود و چون LD بهم نمي ساخت قرص ياسمين خوردم به مدت يك دوره و بعد از سونوگرافي اثري از كيست نبود و حالا عادت ماهانم عقب افتاده بايد شانزدهم مي شدم ولي الان 22وم هست. همون جا كه اون موقع كيست بود دوباره يه كم درد مي كنه از روز شانزدهم. و هميشه قبل از عادت ماهانه صورتم جوش مي زد و رنگ پوستم خراب مي شد و سينه هام درد مي گرفت و بزرگ مي شد ولي الان اصلا هيچ كدون از اين اتفاقا نيفتاد و حالمم خيلي خوبتر از هميشه هست غذا زيادتر مي خورم... (41 كيلو هستم) يه بسته قرص ياسمين خريدم ولي نمي دونم بخورم يا نه چون نمي خوام برم دكتر چون 7 مرداد كنكور دارم و براي كل روز برنامه ريزي كردم . خيلي مي ترسم كه اگه سر كنكور دلم درد بگيره چيكار كنم. چون 2 سال پيش كه اون كيست بود بعضي وقتا درد شديدي مي گرفت.
حالا چيكار كنم؟ قرص رو شروع كنم؟ يا حتما بايد از روز 5 قاعدگي شروع به مصرف كرد؟
elaheh_e نوشته است: سلام...
جواب سوال قبليمو كه ندادين حالا اگه وقت كردين اين يكي سوالمو جواب بدين.
به خاطر كيستم دكتر 20 تا قرص پروژسترون بهم داده تا پريود بشم و بعد ياسمين شروع كنم.
مي خواستم بدونم امكان داره با قرص پريود نشم؟ يا اينكه بعد از اتمام قرص اگه پريود نشم بهم آمپول مي دن؟ با زدن آمپول حتما مي شم؟ چند تا آمپول؟
اگر در اين مدت كه قرص تموم بشه (10 روز) و كيستم هر روز بزرگ و بزرگ تر بشه و با قرص ديگه خوب نشه چي؟
از عمل مي ترسم وحشت دارم . كنكور هم دارم. انگار خدا از من خيلي بدش مياد كه منو سر كنكور مريض كرده تا زحتام به باد بره.
حالا اگه زحمتي نيست و بيكار بودين يه جواب كوچيك هم به من بدين.
مرسي
maryam27 نوشته است: سلام.من اول همين ماه پريودشدم اما الانم دوباره پريودشدم دليلش چيه؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|