alonge نوشته است: سلام و خسته نباشید خدمت همه.
تورو خدا منو راهنمایی کنید.من 8 ماه پیش عمل واریکوسل درجه 4 انجام دادم و دکتر گفت 3ماه بعد از عمل برم واسه آزمایش.وقتی آزمایش دادم تعداد اسپرم ها خیلی کم بود یعنی 400هزار تا.
بعد دکتر یه سری قرص مثله کلومیفن،ویتامین ای،ویتامین c،ام.دی-فولیک اسید و پنتوکسی فیلین داد از هرکدوم 100تا و گفت مصرف کنم و 3ماه دیگه برم واسه آزمایش.حالا الان 3ما شده و من آزمایش دادم و دوباره تعداد اسپرم ها خیلی کم بود یعنی شده بود 800هزار تا.
دکتر گفت من هر کاری از دستم میومد انجام دادم و دوباره همون قرص های قبلی رو تجویز کرد و گفت دوباره تا 3ماه بخورم.
آخه چرا اسپرم تولید نمیشه؟؟ تو رو خدا منو راهنمایی کنید که چرا حال من خوب نمیشه؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم!
واریکوسل شدیدی داشتید که آسیب جدی رسونده. خوشبختانه هنوز اسپرم دارید. ممکنه باز هم بهتر بشه ولی بعیده به میزان نرمال بیست ملیون برسه. ولی جای نگرانی نیست. اگه همون اسپرمها سالم باشند امکان بچه دار شدن هست. فوقش هم اگر از راه طبیعی نشد، از راه نیمه طبیعی و با کمک پزشک (تخمک خانم رو میکشند بیرون، زیر میکروسکوپ یه اسپرم خوشبخت رو داماد میکنند و تلقیح توی ظرف آزمایش انجام میشه، کمی که رشد کرد دوباره میزارنش تو رحم مادر).
شما اصلا فکر کن باید با همین روش بچه دار بشید و دیگه استرس چیزی رو نداشته باشید. یه جا خوندم که بخاطر همین استرس، جوانان این دور و زمونه از اجدادشون نابارورتر شده اند. یعنی استرس روی توانایی جنسی اثر مخرب میگذاره.