سلام به همه یکی از اطرافیان خیلی نزدیک : پسری 32 ساله است ودر 6 سالگی به سبب تب شدید دچار تشنج شده در کودکی دچار فلج موقتی شده و نمیتونسته صحبت کنه مدت زیادی تحت درمان قرار گرفته بود وحالا مشکل جسمی ندارد و از نظر روانی سالم میباشد وتنها ایرادی که داره کمی کند ذهن وهمچین کمی متفاوت از بقیه آدمهای سالم میباشد به اصطلاح در رفتارهای اجتماعی خیلی بی تجربه و سبک رفتار میکند به اصرار مادرش که تصمیم گرفته او را سر وسامان بدهد یعنی ازدواج . گذشته از روابط اجتماعی ورفتاری وارتباط درست با همسر و.... من خیلی شک دارم که او از عهده روابط زنانشویی بر بیاید چیز زیادی در مورد مسائل جنسی نمیداند یا درک درستی ندارد با دادن اطلاعات اطرافیان نزدیک کمی متوجه موضوع شده وکم کم یواشکی فیلم های رابطه جنسیی رو دیده ولی چی از دلش میگذره همه بی خبرن بالاخره او را برای اطمینان نزد پزشک اورولوزی بردن وپزشک او را برای آزمایش اسپرم فرستاد ولی او از انجام این آزمایش کاملا عاجز بوده ولی مادرش اصرار دارد که او موقع خواب انزال دارد و دلش میخواد زن بگیره حالا سوال من اینجاست که با توجه به اینکه او بعضی از شبها انزال دارد ولی نمیتواند برای آزمایش منی خود را به آزمایشگاه تحویل بدهد هر چه یادش میدن بلد نمیشه آیا اگر دختری پیدا بشه که با رفتارهای نسنجیده او بسازه آیا در روابط جنسی زنانشویی موفق خواهد شد؟ البته دکتر از نظر ظاهر آلت ایرادی ندیده
مادرش از این میترسه که اگه ازدواج نکنه بعد از فوت پدر ومادر او تنها خواهد ماند و نگران این موضوست لطفا راهنماییم کنید که در چنین مواردی چه باید کرد؟ یعنی ما اصلا نمیدانیم وهیچ فکری نداریم که او بعد ازدواج در روابط زنانشویی چه کار میتواند انجام دهد از کجا میشه در این مورد اطمینان حاصل کرد ؟ یا اگر ازدواج نکنه پس چه آیندهای براش میشه پیش بینی کرد؟از نظر مالی در شرایط نسبتا خوبی هست و مادرش میخواهد دختری رو که هم از نظر قیافه وهم مادی خیلی مشکل داشته باشد برایش انتخاب کنه که باهاش بسازه البته مادرش مساله جنسی او را قبول ندارد ومیگوید من از این موضوع مطمئنم وتنها میگه که (یکم سادهاست ) واقعا این موضوع همه مونو خسته ودرمانده کرده میترسم از عاقبت این کار لطفا راهنمایی کنید.
و نگید که همه که نباید ازدواج کنند میشه مجرد هم زندگی کرد ولی اون مثل یه بچه 10 ساله ساده لوح میباشد و مطمئنن تنها از عهده زندگی بر نمییاد واز همه گذشته بر خلاف مخالفتهای زیاد اطرافیان مادرش الا تصمیم به ازدواج وی گرفته .
مادرش از این میترسه که اگه ازدواج نکنه بعد از فوت پدر ومادر او تنها خواهد ماند و نگران این موضوست لطفا راهنماییم کنید که در چنین مواردی چه باید کرد؟ یعنی ما اصلا نمیدانیم وهیچ فکری نداریم که او بعد ازدواج در روابط زنانشویی چه کار میتواند انجام دهد از کجا میشه در این مورد اطمینان حاصل کرد ؟ یا اگر ازدواج نکنه پس چه آیندهای براش میشه پیش بینی کرد؟از نظر مالی در شرایط نسبتا خوبی هست و مادرش میخواهد دختری رو که هم از نظر قیافه وهم مادی خیلی مشکل داشته باشد برایش انتخاب کنه که باهاش بسازه البته مادرش مساله جنسی او را قبول ندارد ومیگوید من از این موضوع مطمئنم وتنها میگه که (یکم سادهاست ) واقعا این موضوع همه مونو خسته ودرمانده کرده میترسم از عاقبت این کار لطفا راهنمایی کنید.
و نگید که همه که نباید ازدواج کنند میشه مجرد هم زندگی کرد ولی اون مثل یه بچه 10 ساله ساده لوح میباشد و مطمئنن تنها از عهده زندگی بر نمییاد واز همه گذشته بر خلاف مخالفتهای زیاد اطرافیان مادرش الا تصمیم به ازدواج وی گرفته .