سلام من هرماه حدود در تاریخ 14تا20پریود میشدم اما این ماه براثرفشارهای عصبی هنوز عادت ماهیانه نشده ام بعداز مراجعه به پزشک زنان دکتر آمپول پرژسترون راتجویز اما هنوز بعدازگذشت سه روز خبری از عادت ماهیانه نیست بسیارنگرانم لطفا راهنمایی بفرمائید
sarasana63 نوشته است: سلام من هرماه حدود در تاریخ 14تا20پریود میشدم اما این ماه براثرفشارهای عصبی هنوز عادت ماهیانه نشده ام بعداز مراجعه به پزشک زنان دکتر آمپول پرژسترون راتجویز اما هنوز بعدازگذشت سه روز خبری از عادت ماهیانه نیست بسیارنگرانم لطفا راهنمایی بفرمائید
asalkhanoomi نوشته است: سلام.من در 14 سالگی مورد تجاوز جنسی قرار گرفتم.بعد از آن هم چند مورد رابطه جنسی داشتم یعنی این عمل فقط یک بار انجام نشده است.به خاطر تجربه وحشتناکی که داشتم از ازدواج خیلی می ترسم و می ترسم اگر شوهر آینده ام از این موضوع مطلع شود به من تهمت های نا به جا یزند.به نطر شما من باید چه کار کنم؟از یک طرف میگویم اگر رک این مساله را به شوهرم بگویم و به دروغ متوسل نشوم شاید درکم کند ولی از سوی دیگر دلم می خواهد با عمل ترمیم گذشته ام را فراموش کنم و مثل بقیه زندگی عادی داشته باشم.لطفا مرا راهنمایی کنید
asalkhanoomi نوشته است: ممنونم بابت جواب دادن به سوالهایم.می خواستم بپرسم برای انجام عمل ترمیمی آیا باید قبل از انجام عمل رابطه جنسی انجام شود؟چون که من شنیدم بعضی ها می گویند باید رابطه جنسی انجام شود تا واژن گشاد شود و درد عمل کم تر شود.باز هم ممنونم
yashararya نوشته است: با سلام به دوستان
اینجانب با دوست دخترم رابطه ای کنترل شده داشتم که متاسفانه زمانی که پاهای او روی شانهایم بود بر اثر خی شدن ناگهان آلتم وارد شد در حد چند صدم ثانیه. که بلافاصله خون از ایشان خارج شد. نمی دانم دخول در چه اندازه بود ولی زمانش اینقدر کم بود که آلت من خونی نشده بود. به پزشک مراجعه شد گفتند 7 و 9 آسیب دیده و تا دو هفته هم ترشح دارد. برای ترمیم بهترین راه جراحی پلاستیک می باشد که 10 روز پس از عمل استراحت مطلق لازم است.حالا چند سوال:
1- اینکه 7 و 9 آسیب دیده فرقش با پارگی کامل چیست؟
2- آیا شوهر او در اولین ارتباط شخصا می تواند به این موضوع پی می برد(از پزشک قانونی کمک نخواهد)
3- آیا جراحی پلاستیک 10 روز استراحت مطلق می خواهد؟؟
4- آیا امکان برگشت هست که 7و 9 خودبخود ترمیم شود؟
5- آیا صرفا 7 و 9 با آلت آسیب می بیند یا با دوچرخه و سوارکاری یا انگشت هم میتواند آسیب ببیند.
6- آیا ایشان در اولین دخول بعد این موضوع خونریزی دارند یا خیر؟
تو رو خدا کمک کنید. من نمی خواستم پرده او آسیب ببیند. ما دو نفر قصد ازدواج باهم را نداریم.آیا شوهرش در آینده شخصا می تواند تشخیص دهد. من زمان ورود چیزی نفهمیدم فقط خون دیدم.آیا نیامدن خون دلیل بر نداشتن پرده است؟
yashararya نوشته است: با سلام به دوستان
اینجانب با دوست دخترم رابطه ای کنترل شده داشتم که متاسفانه زمانی که پاهای او روی شانهایم بود بر اثر خی شدن ناگهان آلتم وارد شد در حد چند صدم ثانیه. که بلافاصله خون از ایشان خارج شد. نمی دانم دخول در چه اندازه بود ولی زمانش اینقدر کم بود که آلت من خونی نشده بود. به پزشک مراجعه شد گفتند 7 و 9 آسیب دیده و تا دو هفته هم ترشح دارد. برای ترمیم بهترین راه جراحی پلاستیک می باشد که 10 روز پس از عمل استراحت مطلق لازم است.حالا چند سوال:
1- اینکه 7 و 9 آسیب دیده فرقش با پارگی کامل چیست؟
2- آیا شوهر او در اولین ارتباط شخصا می تواند به این موضوع پی می برد(از پزشک قانونی کمک نخواهد)
3- آیا جراحی پلاستیک 10 روز استراحت مطلق می خواهد؟؟
4- آیا امکان برگشت هست که 7و 9 خودبخود ترمیم شود؟
5- آیا صرفا 7 و 9 با آلت آسیب می بیند یا با دوچرخه و سوارکاری یا انگشت هم میتواند آسیب ببیند.
6- آیا ایشان در اولین دخول بعد این موضوع خونریزی دارند یا خیر؟
تو رو خدا کمک کنید. من نمی خواستم پرده او آسیب ببیند. ما دو نفر قصد ازدواج باهم را نداریم.آیا شوهرش در آینده شخصا می تواند تشخیص دهد. من زمان ورود چیزی نفهمیدم فقط خون دیدم.آیا نیامدن خون دلیل بر نداشتن پرده است؟
yashararya نوشته است: سلام به دوستان عزیز
دوستان من غلط زیادی کردم اینقدر سرزنشم نکنید.حالم اینقدر بده که می خواهم زودتر بر اثر مرگ طبیعی بمیرم.کمکم کنید به سوالاتم بصورت علمی و پزشکی پاسخ دهید.
- پارگی 7 و 9 آیا به معنی پارگی کامل می باشد؟و آیا امکان برگشت هست؟
- اگر در پارگی 7 و 9 خونریزی وجود داشته در آینده بعد از اولین نزدیکی و دخول کامل بازهم خونریزی وجود خواهد داشت؟
- آیا نیامدن خون بمعنی نداشتن پرده می باشد؟
- یک آقا چطور شخصا می تواند متوجه بودن یا نبودن بکارت بشود؟
- آیا کسانیکه خود ارضایی می کنند ممکن است برایشان پارگی 7 و 9 بوجود آید؟
- و سوالاتی که در بالا مطرح کردم
علیرغم اینکه دوستان فکر می کنند ما خیلی حرفه ای بوده ایم با توجه به سن و حرکت انجام شده، برعکس بدلیل بی تجربگی و اینکه هیچیک از ما تابحال رابطه جنسی نداشته این اتفاق تلخ افتاده. حال روحی هر دوی ما بسیار بد می باشد، الان هم تحت نظر یک روانشناس می باشیم.
تنها کمکی که می خواهم از لحاظ پزشکی به سوالاتم پاسخ دهید.خواهش میکنم کمکم کنید، التماس می کنم....
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|