سلام
با وجود پریود شدن احتمال بارداری صفره و کاملا منتفیه.
موفق باشید.
با وجود پریود شدن احتمال بارداری صفره و کاملا منتفیه.
موفق باشید.
Amin5245 نوشته است: سلام. من با یه دختر که روز 7 پریودش بود نزدیکی داشتم منی روی آلت طرف ریخت با دستمال پاک کردم بلافاصله رفت دستشویی و شست با دستمال کاغذی هم دوباره پاک کرد بعد یه نیم ساعتم محض احتیاط دوباره رفت دستشویی و خوب شست.حالا با توجه به اینکه ماه پیش 26 پریود شذه این ماهم 26 ولی پریودش نامنظمه و دوره های 30 تا 35 روز داره چقدر احتمال بارداری هست ؟؟؟
ammsir نوشته است: با عرض سلام
1 دوره قرص ld مصرف کردم و از هیچ روش پیشگیری دیگری در این دوره 21 روزه استفاده نکردم. الان 4 روزه که مصرف این دوره تمام شده ولی هچ یک از علائم قاعدگی را ندارم. با توجه به اینکه ماه اولی بود که از این قرص ها استفاده می کردم آیا احتمال بارداری هست؟( این مدت شدیدا تکرر ادرار پیدا کردم.)
behnam_seno نوشته است: من خودم باز یه سوالی دارم که امیدوارم جواب این سوالم رو بگیرم.
یه توضیح دقیق در باره ی مکانیزم اثر قرص های ضد بارداری به خصوص در رابطه با تخمک گذاری میخواستم. با توجه به اینکه حتی در زمان مصرف قرص، باز هم احتمال بارداری وجود داره پس با این اوصاف حتی با وجود قرص هم احتمال تخمک گذاری هست و به صورت صد در صد از بین نمیره.
من میخواستم به طور دقیق بدونم احتمال این تخمک گذاری چند در صد هست؟ و چه عواملی باعث میشه حتی با وجود مصرف قرص تخمک گذاری صورت بگیره. آیا فقط همون فراموش کردن قرص ها و مصرف نادرست و از این دست موارد باعث این موضوع یعنی تخمک گذاری احتمالی میشن یا اینکه حتی اگه به صورت دقیق و سروقت قرص ها مصرف بشن و هیچ مورد خاص دیگه هم نباشه باز هم احتمال تخمک گذاری هست؟
اگر متوجه منظورم نشدید یه بار دیگه واضح تر و با مثال خدمتتون عرض کنم.
ammsir نوشته است: با عرض سلام
1 دوره قرص ld مصرف کردم و از هیچ روش پیشگیری دیگری در این دوره 21 روزه استفاده نکردم. الان 4 روزه که مصرف این دوره تمام شده ولی هچ یک از علائم قاعدگی را ندارم. با توجه به اینکه ماه اولی بود که از این قرص ها استفاده می کردم آیا احتمال بارداری هست؟( این مدت شدیدا تکرر ادرار پیدا کردم.)
maryamrosa نوشته است: سلام
من به مدت 3 4 ساله که پریود نا منظمی دارم طوری که حدودا 3ماه یک بار 5ماه یک بار پریود میشم
چند روز پیش احساس دردی که معمولا قبل از پریود در تخمدانها به وجود میاد برام پیش اومد و بعد حدودا1 ساعت بر طرف شد
همان روز بعد اون درد من رابطه جنسی داشتم که ابتدا فقط سر آلت نامزدم در داخل واژنم بود که بعد مدتی حدود 10دقیقه از کاندوم استفاده کردیم وباید بگم که نامزدم دیر ارضا میشه
می خوام بدونم آیا آّب اولیه در این حالت باعث حاملگی میشه؟
بعد رابطه من باز مثل روز قبل دچار درد در ناحیه تخمدانها شدم و نفغ دارم ولی پریود نمیشم
و این که این درد از علائم اینه که تخمک گذاری شروع شده؟ و این احتمال حاملگی رو بالا میبره؟
من تقریبا 1.5 ماه قبل از رابطه جنسی پریود شده بودم
توروخدا کمکم کنین دارم دیونه میشم
saina_mnj نوشته است: آيا در روزهاي اول پپريد و آخر پريد كه در حد روزي 1 تا 2 بار در حد لكه بيني است .نزديكي مشكلي ايجاد مي كند و چرا مي گويند در زمان پريد نبايد نزديكي باشد؟
maryamrosa نوشته است: سلام
من به مدت 3 4 ساله که پریود نا منظمی دارم طوری که حدودا 3ماه یک بار 5ماه یک بار پریود میشم
چند روز پیش احساس دردی که معمولا قبل از پریود در تخمدانها به وجود میاد برام پیش اومد و بعد حدودا1 ساعت بر طرف شد
همان روز بعد اون درد من رابطه جنسی داشتم که ابتدا فقط سر آلت نامزدم در داخل واژنم بود که بعد مدتی حدود 10دقیقه از کاندوم استفاده کردیم وباید بگم که نامزدم دیر ارضا میشه
می خوام بدونم آیا آّب اولیه در این حالت باعث حاملگی میشه؟
بعد رابطه من باز مثل روز قبل دچار درد در ناحیه تخمدانها شدم و نفغ دارم ولی پریود نمیشم
و این که این درد از علائم اینه که تخمک گذاری شروع شده؟ و این احتمال حاملگی رو بالا میبره؟
من تقریبا 1.5 ماه قبل از رابطه جنسی پریود شده بودم
توروخدا کمکم کنین دارم دیونه میشم
morphios1099 نوشته است: سلام .شرمنده اينكه اين سوال رو كجا مطرح كنم پيدا نكردم.لطفا منو راهنمايي كنيد :پسري 32 ساله هستم.2 ماهه ديگه عروسي مي كنم .هم خودم و هم همسرم اصلا سابقه رابطه جنسی نداشتيم.من مي خوام 1 سال اول ازدواجم بچه دار نشيم و از رابطمون لذت ببريم.نامزدم ميگه 1 ماه قرص مصرف مي كنم و بعدش ديگه نمي خورم(از عوارض بعدي قرص مي ترسه.نامزدم 30 ساله است ).اين قرص ها تا چه حد عوارض دارند..در طول يك ماه (طبق پريود خانمها )در چه زمانهايي رابطه بدون پيشگيري خطر بارداري ندارد.و كي پر خطر است ؟؟؟؟ اگردوستان متاهل به من جواب بدن ممنون ميشم با سپاس فراوان
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|