سلام من چندتا سوال داشتم.الان حدود 3ماه هست که ازدواج کردم و تا حداقل 3سال آینده هم قصد بچه دار شدن نداریم.پیش مشاور رفتم و گفتن که اشکالی نداره اگه 3سال متوالی قرص ضدبارداری مصرف کنم چون شوهرم از کاندوم خیلی بدش میاد ومیگه ترجیح میدم رابطه نداشته باشم به جای اینکه بخوام از کاندوم استفاده کنم و لذت نبرم.الان 3ومین بسته قرصم رو دارم مصرف میکنم.2ماه مارولون خوردم که احساس کردم خیلی داره چاقم میکنه و الان 11 روزه که دزوسپتیو رو شروع کردم. تواین مدت فقط 2بار حدود 1ساعت تا 1ساعت و نیم در خوردن قرص تاخیر داشتم.ولی امروز که 11روز گذشته لکه بینی درحد خیلی کم و 1سکه 2زاری و قهوه ای رنگ دیدم و زیر دلم هم تیر میکشه!میخواستم بدونم این برای چیه؟
و سوال دیگه:اینکه طبق گفته ی مشاور اگه تا 4 یا 5سال هم بخوام بچه دار نشم مشکلی نداره قرص بخورم؟
کدوم یکی از مارکهای قرص ضد بارداری عوارض کمتری داره و بهتره؟
احتیاجی هست مارک قرص رو بعد مدتی عوض کنم؟
من هیکلم خیلی خوب بوده الان 3کیلو وزن اضافه کردم اگه همینطور به مصرف قرصها ادامه بدم هی باید چاقتر شم؟
هر چند وقت 1بار باید معاینه پاپ اسمیر بدم؟الان که 3ماه گذشته باید برم؟
با مصرف قرصها دیکه کاملا" خیالمون راحت باشه که مشکلی پیش نمیاد؟چون ما اصلا" کمه کم تا 3سال دیگه شرایط بچه دار شدن نداریم چون میخوایم از ایران بریم و تا زندگیمون جا بیوفته نمیتونیم بچه دار بشیم.
از راهنماییتون ممنون
و سوال دیگه:اینکه طبق گفته ی مشاور اگه تا 4 یا 5سال هم بخوام بچه دار نشم مشکلی نداره قرص بخورم؟
کدوم یکی از مارکهای قرص ضد بارداری عوارض کمتری داره و بهتره؟
احتیاجی هست مارک قرص رو بعد مدتی عوض کنم؟
من هیکلم خیلی خوب بوده الان 3کیلو وزن اضافه کردم اگه همینطور به مصرف قرصها ادامه بدم هی باید چاقتر شم؟
هر چند وقت 1بار باید معاینه پاپ اسمیر بدم؟الان که 3ماه گذشته باید برم؟
با مصرف قرصها دیکه کاملا" خیالمون راحت باشه که مشکلی پیش نمیاد؟چون ما اصلا" کمه کم تا 3سال دیگه شرایط بچه دار شدن نداریم چون میخوایم از ایران بریم و تا زندگیمون جا بیوفته نمیتونیم بچه دار بشیم.
از راهنماییتون ممنون