pouyan نوشته است: سلام دوستان
نامزد من برای اولین بار شروع کرده و طبق دستور از روز 5 ام پریودش از قرص های ضد حاملگی یاسمین استفاده می کنه امروز که سومین روزی بود که باید قرص رو می خورد ابتدا یک قرص خورد ولی بعد از 1 ساعت شک کرد که اون قرص رو خورده با نه واسه همین 1 قرص دیگه خورد
حالا اگه شکش درست بوده و فقط یک قرص خورده باشه که مشکلی پیش نمی آد ولی من احتمال می دم به خاطر وسواسی بودن نامزدم شکش بیجا بوده و امروز 2 تا قرص به جای 1 دونه خورده
ما طبق توصیه هایی که خوندیم طی 2 هفته اول خوردن قرص ها نمی خوایم نزدیکی کنیم حالا سوال من اینه :
اگه در یک روز به جای 1 قرص 2 تا مصرف بشه تاثیری در روند ضد بارداری داره و ما باید تا ماه بعد نزدیکی نکنیم ؟
و با توجه به اینکه 2 تا قرص خورده بعد از این طبق روال سابق قرص هارو بخوره یا تغییری توش بده ؟
با سلام
درصورتی که مصرف یک قرص رو در زمان مققر فراموش کنند می بایست در زمان به یاد آوری یک قرص مصرف کنند ( البته این درصورتیه که مدت کمتر از 12 ساعت از زمان مصرف قرص اصلی گذشته باشه) . به هر حال مصرف دو قرص اشکالی ایجاد نمی کنه . فقط باید سعی کنن دوز های بعدی رو به موقع مصرف کنند تا این اتفاق زیاد تکرار نشه.