43959 نوشته است: باسلام مجدد اخه پيامهام نميرسه بهتون .من رابطه بدونه دخول داشتم امادكتر گفت 5رفته من فرداي رابطه رفتم اما دكترگفت مربوط به 2ماهه پيشه اخه من اولين رابطم وفقط بينه پاهام بود و رابطه مقعدي 4ثانيه بود كه دكترگفت رابطه مقعدي ممكنه اسيب بزنه اخه چطورممكنه بدونه دخول اسيب ببينه ودكترگفت شوهرت ببره دكتره ديگه ميگه سالمي شوهرم ميخوادببره اما ميترسم يعني چي 5 رفته 5قسمت يا 1 قسمت خواهرم ميگه ترسوندت دكتر اخه ازمن 3بارتسته بارداري گرفت 24 ساعت بعده رابطه جنسی مگه نشون ميده اخه؟بهشون گفتم 2روزبعده رابطه پري شدم اماباز ميگه شايد حامله باشي 3بارقرص خوردم پري شدم باز كمك كنيد ممنون
دوست عزیز اگه یه مقدار تو سایت جستجو کنید، می بینید به سوال شما در مورد رابطه مقعدی و آسیب دیدن بکارت بارها پاسخ داده شده، یعنی جواب منفیه و رابطه مقعدی هیچ آسیبی به پرده بکارت نمیزنه.
شما چرا از دکترتون نپرسیدید منظورشون از رفتن 5 چیه، سوال شما خیلی مبهمه، کلمه 5 که لغت تخصصی نیست که کسی بخواد تعبیرش کنه و معنیش رو توضیح بده.
منظورتون از تست بارداری چیه؟ آزمایش خون ازتون گرفتند؟
منظورتون از (پری) پریوده؟ اگه منظورتون پریوده، چه قرصی خوردید که پریود شدید؟
در هر صورت بازم اگه جستجو کنید، متوجه میشید که پریود شدن به معنی عدم بارداریست.
اگر میخواهید دوستان به سوالتون پاسخ بدند، حتما بدون ابهام و واضح مطلبتون رو بیان کنید.