با سلام
متشکرم ازپاسخگوییتون وسایت خوبتون
من 14 روز از اولین روز پریودشدنم می گذشت که با نامزدم رابطه جنسی کامل داشتم وبه دلیل در دسترس نبودن قرص حدود (6)ساعت بعداز آمیزش یک عدد قرص مارولون خوردم و با رجوع به سایت شما به خاطر استرس و مجددا (3) عدد قرص مارولون 9ساعت بعد از آمیزش مصرف شد البته همچنان نمیدانستم مارولون اورژانسی مصرف کردن جواب می دهد یا خیرو نا آگاهی ام نمی دانم وضعیتم برای بارداری چگونه خواهد بود.آقای دکتر محترم از آنجا که خونم بیماری "ترومبوسیتوز دارد نیم ساعت قبل از خوردن اولین مارولون هیدروکسی اوره طبق دستور پزشکم صبحها مصرف کرده ام و و در این هنگام اورژانسی حتی نیز این قرص مصرف شده است ,با مطالعه مطالب بعدی دو سوال در ذهنم استرس ایجاد کرده و آن :
1-تداخل دارویی هیدروکسی اوره و
آسپیرین 80 به مدت نیم ساعت قبل یک عدد مارولون و 3 عدد مارولون دیگر به فاصله 3 ساعت بعد
2-من نمیدانم قرص های مارولون ld یا hdهستند وطریقه مصرف اورژانسی چگونه است ؟چون مطالب سایت را خوانده ام نمی دانم اشتباه کرده ام یا نه نباید مصرف می کردم ......آیا احتمال حاملگی هست چون تا اکنون که به شما نامه می دهم حدود9.5ساعت از آمیزش گذشته ؟ با وجود این 4 مارولونی که از 6 تا 9 ساعت بعد آمیزش خورده ام در خطرم یا خیر؟
با تشکر-منتظر شدید پاسخ تان
(فقط خدا کنه تا کار از کار نگذشته خیلی سریع به من پاسخ بدهید)
(چون اولین بار است به سایتتان میام نمیدونم کی جواب می دین)و _{چگونه ؟در سایت می گذارید یا به ای میلی که براتون در قسمت مشخصات خصوصی گذاشتم رجوع کنم..........)