سلام دختری هستم 19ساله.یک سال و نیم پیش کیست تخدانی که اصلا از وجودش خبر هم نداشتم پاره شد بنابراین طی عمل جراحی کیست پاره شده رو خارج کردن و اندازه اش رو شش و نیم سانت تخمین زدن و از نوع اندومتریوتیک .دکتر به من گفته که باید هر چه سرعتر ازدواج کنم و بچه دار بشم وگرنه دچار چسبندگی می شم و دیگه بچه دار نمی شم .می خواستم بپرسم که آیا واقعا همین طوره که دکترم کفته یعنی باید این قدر زود ازدواج کنم و از اون بدتر بچه دار هم بشم یا این که می تو نم چند سال دیگه هم صبر کنم؟در ضمن در حال حاضر کیست ندارم ولی قاعدگی هام خیلی نا منظم هستن و با فاصله ی خیلی کم از همدیگه .ممنون می شم اگه راهنماییم کنید .
رضمن یه چیزی یادم رفت بگم اون هم اینه که بعد از عمل هم یکی دوباریسونوگرافی شدم و گفتن دوباره کیست داری که با خوردن قرصهای LDبرطرف شد خدا رو شکر الان کیست ندارم ولی قاعدگی هام نامنظم اند و نزدیک به هم مثلا با فاصله 11یا12روز ازهم حالا میگید من چه کنم ؟باید زود تر ازدواج کنم؟تو رو خدا جوابمو سریعتر بدین.
رضمن یه چیزی یادم رفت بگم اون هم اینه که بعد از عمل هم یکی دوباریسونوگرافی شدم و گفتن دوباره کیست داری که با خوردن قرصهای LDبرطرف شد خدا رو شکر الان کیست ندارم ولی قاعدگی هام نامنظم اند و نزدیک به هم مثلا با فاصله 11یا12روز ازهم حالا میگید من چه کنم ؟باید زود تر ازدواج کنم؟تو رو خدا جوابمو سریعتر بدین.