lili9 نوشته است:
lili9 نوشته است: سلام من دوسم امروز یه رابطه از پشت با همسرش داشته (در دوران عقد به سر میبرن)ولی شک داره که منی روی واژنش ریخته یا نه و الان 2روزم از پایان پریودشونم میگذره ولی میترسن که منی خورده باشه و حامله بشن و نمیتونن از روش اورژانسی هم استفاده کنند چون از این روش 10 روز پیش استفاده کردن و همین امر نگرانشون کرده خواهش میکنم اگه راه حلی وجود داره هر چه زودتر بگید.این سوالی بود که قبلا پرسیده بودم.... در ادامه میخواستم بگم دوسم امروز که روز 14 پریودشونه
ترشحات قهوه ای روشن میبینن و قطع هم نمیشه .
در توضیح بگم که 10 روز قبل پریودشون از روش اورژانسی استفاده کردن و بعدش پریود شدن
که روز 8 پریودیشم یه رابطه داشتن که شک دارن به واژنشون خورده یا نه با این حال باز از روش اورژانسی استفاده کردن
ممکنه این ترشحات از مصرف قرص باشه یا اینکه نه چیزه دیگه ایه.خواهش میکنم کمکش کنید میترسه حامله شده باشه
چیزی به اسم لانه گزینی شنیدن .بازم خواهش میکنم کامل راهنمایی کنید ممنون از همتون
دوست عزیز..توضیحاتتون کامل نیست.آیا ایشون پریود منظم دارن؟ اگر منظم هست در روز 8 پریود اصلا احتمال بارداری وجود نداشته که دوباره از روش اورژانسی استفاده کردن.این ترشحات به احتمال بسیار زیاد شروع پریود کاذب به خاطر مصرف قرص هاست.این ترشحات اگر به تدریج بیشتر شد پریود هست.اگر به همین شکل و بعد از یکی دو روز قطع شد بهتره یه آزمایش خون بدن.ولی احتمال بارداری واقعا کم هست.در ضمن به دوستتون بگین تعدد استفاده از روش اورژانسی در یک دوره،شانس موفقیت روش را پایین میاره.بهتره از یه روش مطمئن مثل قرص یا کاندوم استفاده کنن تا استرس ، این لذت رابطه زناشویی رو از بین نبره.
موفق باشید.