سلام دکتر.من چند هفته ی پیش بدلیل اینکه 2 بار در 1 ماه پریود شدم آزمایش تیروئید دادم و دیدم کم کاری تیروئید دارم.بعد از 2 هفته از خوردن قرص های تیروئید نامزدم گفت که تالاسمی مینوره داره و من هم برم چک کنم .من روز اول پریود رفتم(15روز بعد از اتمام پريودهايي كه در ماه قبل شدم.حدود 5روز لك بيني و 13روز پريودكامل بودم) و این آزمایش رو دادم.نتایج آزمایشم اینه:
WBC:11500
R.B.C:4.73
hemogolobin:9.8
hematocrit:31.7
MCV:67
MCH:20.7
MCHC:30.9
platelets:437000
reticuloyte:3.1%
hypochromia:+1
microcytes:+1
دکتر يعني بخاطر اينكه اون زمان كه آزمايش دادم روز اول پريودم بود ممكنه تاثير توي جواب آزمايشم گذاشته باشه..چون 3 هفته پيش هم 2 بار پريود بودم بخاطر كم كاري تيروئيدم.اما تا قرص خوردم خوب شد.الان من وضعيتم چطوريه؟دكترم بهم قرص فوليك اسد و سولفات آهن داده گفت 20 روز ديگه دوباره اين آزمايش رو بدم.من واقعا نگرانم.چون پدر و مادر من هيچكدوم كم خوني ارثس در فاميل ندارند و خودشون هم سالم هستند.
WBC:11500
R.B.C:4.73
hemogolobin:9.8
hematocrit:31.7
MCV:67
MCH:20.7
MCHC:30.9
platelets:437000
reticuloyte:3.1%
hypochromia:+1
microcytes:+1
دکتر يعني بخاطر اينكه اون زمان كه آزمايش دادم روز اول پريودم بود ممكنه تاثير توي جواب آزمايشم گذاشته باشه..چون 3 هفته پيش هم 2 بار پريود بودم بخاطر كم كاري تيروئيدم.اما تا قرص خوردم خوب شد.الان من وضعيتم چطوريه؟دكترم بهم قرص فوليك اسد و سولفات آهن داده گفت 20 روز ديگه دوباره اين آزمايش رو بدم.من واقعا نگرانم.چون پدر و مادر من هيچكدوم كم خوني ارثس در فاميل ندارند و خودشون هم سالم هستند.