باعرض سلام خدمت شما وبا تشکر از راهنماییهای ارزندتون یک سوالی از شما داشتم که مدتی هست ذهنم رو مشغول کرده ولی قبلش به دلیل همچین سوالی از شما عذر خواهی می کنم و.لی هیچ راه مطمئن دیگه ای به جز پرسش ازتون به ذهنم نرسید .یکی از دوستان من چند وقت پیش گفت که دختر عموش در طی رابطه جنسی که با همسرش داشته پنیس شوهرش داخل واژن دختر عموش قفل شده وگیر کرده وبرای رهایی از اون وضعیت مجبور شدندبه صورت اورژانسی به بیمارستان مراجعه کنند ودر بیمارستان به اونها آمپول یا دارویی دادند که از اون وضعیت خلاص شدند.البته من از چند نفر دیگه هم در مورد درستی این قضیه سوال کردم بعضیها گفتند که اونها هم در این باره چیزهای شنیدند ولی اطلاع دقیقی نداشتند .من از شما می خواستم بپرسم که :<xml><o></o>
1.
این موضوع تا چه حد صحت داره ولطف کنید دلیل بیولوژیکی این جریان رو توضیح بدید.<o></o>
2.
دوم اینکه ممنون میشم اگه لطف کنید واسم اون دارو یا آمپول رو معرفی کنید ونحوه عملکرد این دارو چگونه هست که می تونه این مشکل رو بر طرف کنه . <o></o>
ممنون میشم اگه لطف کنید و این دو سوال من رو به طور کامل پاسخ بدید ودر صورت امکان روی سایت نگذارید البته اگه امکانش هست. باتشکر از حسن توجه شما<o></o>
<o> </o>