سلام من يك مرد 33 ساله هستم با قد 170 و وزن 61 كيلو از نظر بدني خيلي ظريف هستم و قدرت بدنيم از بچگي كم بود 2ساله كه ازدواج كردم همسرم 28 سالشه با قد 180 و وزن 85 كيلو ما قبل ازدواج 1سال با هم بوديم و همديگرو عاشقانه دوست داشتيم اما هيچ رابطه جنسي نداشتيم تموم مشكل من از چند هفته بعد از ازدواج شروع شد حقيقت اينه كه همسرم از ميل جنسي بالايي برخورداره اما من به دليل ضعف بدني نميتونم اونو ارضا كنم طول الت من هنگام سفت شدن فقط 7 سانتي متر و خيلي نازك بطوري كه همسرم ميگه اونو حس نميكنه هر چه زمان ميگذشت اين مشكل بيشتر خودشو نشون ميداد همسرم منو بخاطر كوچكي التم تحقير ميكرد و حتي پيش دوستاش منو كوتوله صدا ميكرد چند بار كارمان به دعوا وكتك كاري كشيد اما از اونجايي كه خيلي از من فويتره به راحتي منو كتك ميزد ومن حتي اگه ميخواستم هم نميتونستم از خودم دفاع كنم متاسفانه نميتونم كنترلش كنم لباس پوشيدنش در خيابان اونقدر ناجوره كه من خجالت ميكشم به عنوان شوهر باهاش بيرون برم جديدا متوجه تلفنها sms هاي مشكوكش شدم خيلي نگرانم كه با كسي ديگه رابطه برقرار كرده باشه البته اون هيچ وقت حرفي از جدايي نميزنه ميخواستم تا قبل از اينكه يه فاجعه اتفاق بيفته يه راه حل نشونم بديد به نظر شما ما بايد جدا بشيم ؟