با سلام.قطر آلت من 13 سانته و 27ساله هستم.سابقه بيماري ندارم،مجردم.چون در سايت شما خوندم كه اندازه قطر متعارف آلت بين 3تا6 سانته نگران شدم. خواستم ببينم مي خوام ازدواج كنم مشكلي برا رابطه جنسي با زنم پيش نمياد؟
shimajoonjooni نوشته است: سلام
من پستهای بالا رو خوندم اما جوابمو نگرفتم!!!
ایا بزرگ بودن الت مردانه در رابطه زناشویی در بلند مدت باعث بد فرمی بدن خانمها مخصوصا در نواحی الت تناسلی زنانه میشه؟منظورم اینه که اگه الت بزرگ باشه باعث میشه که واژن و مقعد در طولانی مدت بزرگ(گشاد)بشن(با عرض معذرت)؟ایا محسوسه این بزرگ شدن؟اخه من از بعضی ها شنیدم که چنین چیزی هست،و افراد بعد از ازدواج به علت بزرگ بودن الت همسرشون دارای واژن و مقعد بزرگی میشن(به دلیل وجود رابطه های مکرری که هست)ایا درسته؟
لطفا خانمهای متاهل و با تجربه جوابمو بدن
ممنون
zohret نوشته است:shimajoonjooni نوشته است: سلام
ایا بزرگ بودن الت مردانه در رابطه زناشویی در بلند مدت باعث بد فرمی بدن خانمها مخصوصا در نواحی الت تناسلی زنانه میشه؟منظورم اینه که اگه الت بزرگ باشه باعث میشه که واژن و مقعد در طولانی مدت بزرگ(گشاد)بشن(با عرض معذرت)؟ایا محسوسه این بزرگ شدن؟اخه من از بعضی ها شنیدم که چنین چیزی هست،و افراد بعد از ازدواج به علت بزرگ بودن الت همسرشون دارای واژن و مقعد بزرگی میشن(به دلیل وجود رابطه های مکرری که هست)ایا درسته؟
ممنون
دوست من طول يا قطر الت مردان در كيفيت نزديكي اثري ندارد فقط از نظر رواني شايد كسي نگران باشد انعطاف عضلات واژن به اندازه اي ميتواند كم كم ايجاد شود كه حتي در زايمان سر بچه عبور ميكند ودر مورد طول واژن اگر تحريك خانم به اندازه ي كافي باشد حتي دهانه ي رحم خود را به سمت بالا ميكشد وفضا بيشتر شده وترشحات محل را نرمتر ميكند (نه گشادتر) فقط در زايمانهاي طبيعي مقداري از چينهاي داخل واژن شلتر ميشود كه بستگي به مدت زايمان .تعداد زايمان و....فرق ميكند
sepideh_n نوشته است:zohret نوشته است:shimajoonjooni نوشته است: سلام
ممنون
دوست من طول يا قطر الت مردان در كيفيت نزديكي اثري ندارد فقط از نظر رواني شايد كسي نگران باشد انعطاف عضلات واژن به اندازه اي ميتواند كم كم ايجاد شود كه حتي در زايمان سر بچه عبور ميكند ودر مورد طول واژن اگر تحريك خانم به اندازه ي كافي باشد حتي دهانه ي رحم خود را به سمت بالا ميكشد وفضا بيشتر شده وترشحات محل را نرمتر ميكند (نه گشادتر) فقط در زايمانهاي طبيعي مقداري از چينهاي داخل واژن شلتر ميشود كه بستگي به مدت زايمان .تعداد زايمان و....فرق ميكند
دوست گرامي (پاسخ دهنده پست !!) ؟؟!!! اين صحيح نيست!!! در جريان تولد نوزاد كليه عوامل درون ريز بدن به كار مي افته و شرايط خاصي رو به وجود مياره كه زايمان اتفاق بيفته!!! در اون حال هم واژن تحت استرسه و اصلا شرايط روتيني نيست !!! اين شرايط هميشه در بدن نيست كه شما اين مسئله رو عنوان كرديد !!!!!!!!!!
در مورد دوستي كه سوال كرديد ....
بدن زن و مرد تا حدي با هم آداپته ميشه و گشادي به اون معنا كه شما متصور هستيد رخ نميده ....
اما چنانچه قطر آلت مرد و آنوس زن متناسب نباشه در بلند مدت رابطه آنال مشكل ساز ميشه ......
f1991 نوشته است: سلام
من خیلی جسه ی کوچکی دارم و قد متوسطی 46کیلو و162قدمه اما کسی که میخوام باهاش ازدواج کنم188قدشه 90 کیلو هم وزنش با هزار مصیبت و خجالت قطر آلتشو پرسیدم گفت 8از اون موقع ترسیدم که بخوام باهاش ازدواج کنم به نظرتون ما به هم می خوریم؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|