شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

موفقیت و تغییر تفکر

1. سلام قبل از هر چیز بابت سخنانم عذر میخوام سالها پیش به علت از دست دادن یک عزیز از دکتر رفتن میترسیدم واصلن خوشم نمیومد  این نظر تا حدی بود که اجازه درمان را هیچ وقت نمیدادم و یا حتی این که بهم نزدیک بشن حتی زمانی که پزشکی قبول شدم 1سال دیگه برای زشته دیگه خوندم الان به نامعقولانه بودن کارام میخندم این مورد در خیلی از افراد مشهود است نمیگویم که تفکر بدی داشتم ویا کسی را نقد میکردم ولی این طوری شده بودم تا این که چند روز پیش دکتری که در زمان کودکی مراقبت مرا بر عهده داشت دیدم 6ماه بود از سفر برگشته بود بنده خدا خودش من را شناخت تصمیم به مراجعه به مطب ایشان را گرفتم به دیگران که این مشکل را دارند خواهش میکنم پزشک را به عنوان دوست تلقی کنند و انان را بی حوصله نپندارند امیدوارم این تحول برای همه ایجائ شود .
    0کسالت من بسیار پیشرفت کرده اگر دکتر از من سوال در مورد عدم مراجعه به پزشک کزد صادقانه همه چیز را توصیح دهم ؟ایا نظری که قبلا داشتم مضحک نیست ؟0

2. با سلام
    دوست عزیز باید با دکترتون صادق باشید تا ایشون بتونن راحت به درمان شما بپردازند و مشکلتونو راحت تر حل کنند هر کس یه عقیده و نظر داره که البته همنطور که خودتون هم ذکر کردید شرایط روحی بدتون در گذشته دلیلش بوده ولی اگر همون موقع بر ترستون غلبه میکردید و پیش یک روانشناس میرفتید با این مشکلات مواجه نمیشدید البته هنوز هم دیر نیست پس صادقانه مشکلتونو با دکترتون مطرح کنید و انشالله نتیجه خوبش رو مشاهده کنید .به امید بهبودی
    موفق باشید

تشکر شده توسط : 3 کاربر
  3. سلام
    ضمن تایید صحبت های دوستمون لازم دیدم این نکته رو ذکر کنم که شما اگه مشکلتون رو حل نکنید بیشتر از این پیشرفت میکنه و باعث میشه تصمیمات نامعقولانه تری در زندگیتون بگیرید و عواقبشون هم همیشه ساده برطرف نمیشه.
    دوست من پزشک ها قسم خوردن که تا اونجایی که میتونن تلاششون رو بکنن که بیمارشون بهبود پیدا کنه. حالا زمانی میرسه که دیگه کاری از دست کسی بر نمیاد به جز خدا. اگه بیماری فوت میکنه مقصر پزشک نیست (البته گاهی هم قصوراتی از پزشک سر میزنه که مطمئنا عمدی نیست). این تفکر غلط رو از خودتون دور کنید. به پزشکتون همه چیز رو صادقانه بگید تا ایشون بتونن به نحو احسن کمکتون کنن. خودتون هم رو تفکرتون خیلی کار کنید.

به امید موفقیت...

تشکر شده توسط : 3 کاربر
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید