عفونت کلامیدیا , زگیل تناسلی , تب خال تناسلی , هپاتیت , و سایربیماریهائی که به عنوان منتقله از تماس جنسی شناخته شده اند علی الخصوصایدز می تواند به این روش منتقل شود.اگر در هر کدام از زوجین زخم و یامشکل پوستی و مخاطی وجود داشته احتمال انتقال این عفونت ها بیشتر می شود.احتمال انتقال مثل حالت واژینال و یا مقعدی نیست و لی به هر حال وجودداره. این مسئله در مورد ایدز هم صادق هست. کسانی که قبل و بعد از این روشاقداماتی روی دندان انجام داده اند و یا غذاهائی مثل چیپس خورده اند که بهنوعی باعث آزار مخاط دهان شده است ( هر چند موقت و بی آزار ) ممکن است درمعرض خطر بیشتری باشند.
اما در باره اینکه چه باید کرد اگر مشکوک هستیم به طرف مقابل:
باید عرض کنم هنوز روش قابل اعتمادی که به عنوان جلوگیری از عفونتکارائی داشته باشد معرفی و تصویب نشده.با اینحال می توان از کاندوم و یانوعی از محافظ هایی که در دندانپزشکی کار برد دارد و به انگلیسی dentaldam گفته می شود استفاده کرد
http://en.wikipedia.org/wiki/Dental_dam
تماس دهانی باید صرفا به مناطقی محدود باشه که احتمال آلودگی اون کمترهست. بعضی ها هم از پلاستیک استفاده می کنند به عنوان نوعی محافظ ولی عدهای خوششون نمیاد معتقدند لذت کافی نمیبرند و ضخامتش زیاده
Catfish نوشته است:
سلام به شما عزیزان واسه سوالم از جستجوی سایت استفاده کردم ولی به جواب نرسیدم......من یه مدت پیش با یه خانوم که اصلا نمیشناختمش و میدونم که روابط پر خطر متعدد داشته با رابطه دهانی ارضا شدم یعنی ایشون با تماس دهانی منو ارضا کردن...من از کاندوم استفاده نکردم و ایشون دهان وبزاقشون بدون پوشش با من در تماس بود..میخوام بدونم این رابطه که فقط در همین حد بود که گفتم ..چقدر میتونه خطرناک بوده باشه؟؟؟یعنی اگه خانومی که رفتار پر خطر داشته با خوردن ...مکیدن ولیسیدن اونجام (ببخشید فقط در همین حد ونه بیشتر ) بدون کاندوم منو ارضا کنه..این میتونه باعث انتقال بیماری بشه؟؟؟چقدر خطر داره؟؟؟تو رو خدا جوابمو زووووووود بدین نگرانم؟؟؟؟؟ مرسی از همه شما ومدیریت محترم سایت