شما در بخش انجمنهای گفتگو سایت دکتر رهام صادقی هستید، برای آشنایی با امکانات متنوع دیگر سایت اینجا کلیک کنید

به اينستاگرام سايت بپيونديد

رشد بیش از حد سبیل و ریش

1. با سلام من دوتا مشکل اساسی دارم تو رو خدا یک راه حل اساسی به من بدید من رشد ریش وسبیلم بیش از اندازه است باورتون نمیشه ولی خیلی رشدش زیاده و ارثیم نیست من فقط رشد سبیل و ریشم زیاده طوری که باید حتما هر روز بزنم نمیشه نزنم خیلی ضایع میشه از دوستانم پرسیدم فکر کردن از خیلی وقت نزدم در حالیکه دیروزش زده بودم خواهش میکنم راه حلی به من بدید اگه واقعا راه حلی نیست حداقل بگید چیکار کنم جای ریش و سبیلم نمونه من وقتی میزنم ریش و سبیلم رو سیاهیش میمونه باید چیکار کنم به امید اینکه راه حل بدید ممنون ازتون لطفا به هر دو سوال جواب بدید

2. شما برید آزمایش برای تعیین میزان هورمون ها بدید که متوجه بشید اوضاتون چجوریه
    بعد راههای هست که دکتر میتونه بتون پیشنهاد میده

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  3. سلام.حالا چرا انقدر نگرانيد؟احتمالا مقدارهرمون تستسترون بدن شما درسطح بالاي قرار داره با چنتا ازمايش ساده ميتونيد اينو متوجه بشيد در ضمن با ليزر ميتونيد كمترش كنيد.

تشکر شده توسط : 5 کاربر
  4. سلام
    صحبت های دوستان کاملا متینه. اما برای اینکه صورتتون صاف و سفید بشه بهتره از ژیلت فیوژن استفاده کنید یا با ماشین صورتتون رو اصلاح کنید.
    موفق باشید...

تشکر شده توسط : 2 کاربر
  5. با سلام
    دوست عزیز، ضمن تایید گفتار دوستان،و مراجعه به متخصص غدد،باید بدونید که استفاده از خوراکیهایی که درش هورمون استفاده شده هم،در رشد مو در بدن موثرند!! که عبارتند از:
    1- مرغها و گوشتهای هورمونی
    2- سوسیس و کالباس
    3- داروهای هورمونی
    و....
    لذا فعلاً همون پیشنهاد مراجعه به متخصص غدد رو جدی بگیرید.
    موفق باشید.

تشکر شده توسط : 1 کاربر
  6. adeladel نوشته است: با سلام من دوتا مشکل اساسی دارم تو رو خدا یک راه حل اساسی به من بدید من رشد ریش وسبیلم بیش از اندازه است باورتون نمیشه ولی خیلی رشدش زیاده و ارثیم نیست من فقط رشد سبیل و ریشم زیاده طوری که باید حتما هر روز بزنم نمیشه نزنم خیلی ضایع میشه از دوستانم پرسیدم فکر کردن از خیلی وقت نزدم در حالیکه دیروزش زده بودم خواهش میکنم راه حلی به من بدید اگه واقعا راه حلی نیست حداقل بگید چیکار کنم جای ریش و سبیلم نمونه من وقتی میزنم ریش و سبیلم رو سیاهیش میمونه باید چیکار کنم به امید اینکه راه حل بدید ممنون ازتون لطفا به هر دو سوال جواب بدید

ابتدا به یه متخصص غدد مراجعه کنید تا با انجام آزمایشهای مربوطه علت این مورد بررسی شود
    اگر دیدی از نظر غدد مشکلی نیست تحت نظر یه پزشک پوست و مو باشید

این پست توسط دکتر رهام صادقی (مدیریت سایت) تایید شده است
    تشکر شده توسط : ROHAM و 2 کاربر ديگر
  7. آیا متخصص پوست میتونه کاری کنه؟

8. سلام
          بهترين كار اينه كه يه مدت از تيغ براي اصلاح استفاده نكنيد واز ماشين برقي استفاده كنيد درصورت عدم گرفتن جواب مناسب ميتونيد به متخصص غدد مراجعه وآزمايشات هورموني مربوطه رو انجام بديد ولي اگر علائم ديگري بجز اين نداريد بعيد بنظر ميرسه مشكلل غدد داشته باشيد

9. دوست عزیز این حالت به دلیل افزایش هورمون های مردانه دربدن شماست به پزشک مربوطه مراجعه کنید

10. برای حای ریش چیکار کنیم که سیاهیش نمونه ممنون

11. adeladel نوشته است: برای حای ریش چیکار کنیم که سیاهیش نمونه ممنون

با سلام
    دوست عزیز برای اینکه سیاهی جای ریش نمونه بهتره به جای تیغ از ماشین ریش تراش استفاده کرده و بد نیست به یک دکتر پوست مراجعه کرده و از ایشون راهنمایی لازم رو بخواهید
    موفق باشید

12. سلام من همیشه برای اصلاح از ماشین ریش تراش استفاده میکنم ولی جای ریش یعنی سیاهی بعد از اصلاح میمونه میخواستم بدونم اصلا ماده ای کرمی محلولی چیزی برای کاهش رشد سبیل و ریش وجود دارد؟؟؟/؟ آیا میتوان سوراخهایی که بر اثر جوش بوجود اومده رو پر کرد؟ هزینش زیاده با تشکر

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  

شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید