sibiloo نوشته است: سلام!
میشه بگید معادل فارسی اورولوزیست چیه؟من هرچی تو شهرمون گشتم یه دکتر بیدا نکردم که روی تابلوش همچین چیزی نوشته باشه
سلام
پزشک متخصص کلیه و مجاری ادرار رو میگن.
موفق باشید
میشه بگید معادل فارسی اورولوزیست چیه؟من هرچی تو شهرمون گشتم یه دکتر بیدا نکردم که روی تابلوش همچین چیزی نوشته باشه
sibiloo نوشته است: سلان و با تشکر از همه دوستان که راهنمایی کردن.
ما از یه متخصص کلیه و مجاری ادراری وقت گرفتیم(خب چرا فارسی را باس نمیدارید از اولش که یه آیکیو مثل من نره سر کار؟؟؟؟؟)اما حالا دیگه همسرم نمیاد.میگه بهتر شدم.(به توصیه دوستان غیر مستقیم و به بهونه اینکه میره بدنسازی, تقویتش کردم.
آیا بهش اصرار کنم باید حتما بره دکتر یا بنظر شما لازم نیست؟
بازم خیلی خیلی ممنون از وقتی که میذارید.
m1982d نوشته است: سلام
من الان سه ماه هست كه ازدواج كردم و هنوز با خانمم رابطه جنسی كامل نداشتم و ايشان هنوز باكره هست. چون خيلي از اين كار مي ترسه و هر بار خواستم كاري كنم مي گه نمي تونم و چشمم داره سياهي مي ره و رابطه قطع مي شه. اين مسئله خيلي داره من رو اذيت مي كنه خواهش مي كنم يك راه به من بگيد تا بتونم يك رابطه كامل با زنم داشته باشم.
در ضمن من هميشه اونو به اوج مي برم و آماده مي كنم و بعد وقتي مي خوام رابطه برقرار كنم نمي ذاره و گاهي هم گريه مي كنه و من هم دلم نمي ياد اذيت بشه و ناراحت بشه. مي خوام اين لحظه كه هيچ وقت تكرار نمي شه براي هردومون خاطره خوبي باشه. در ضمن خانمم اصلا سرد نيست بلكه خيلي رابطه جنسی دوست داره و با هم عشقبازي مي كنيم ولي رابطه جنسی كامل خير ...
لطفا كمكم كنين ببخشيد كه مطلبم طولاني شد.
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :.
.:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|