اخه اگه قراربود بارداری وجود داشته باشه که دیگه نمیگفتن واسه جلوگیری ازبارداری از کاندوم استفاده کنید!نه امکان نداره
f3060077606 نوشته است: باسلام آیا شستشو بعداز نزدیکی باعث جلوگیری از بارداری میشه
اگر بخواهیم احتمال بارداری افزایش پیداکنه طرز قرار گرفتن هنگام نزدیکی چگونه باشه بهتره
ممنون از سایتتون
hooman-2010 نوشته است: سلام
میخاستم ببینم استفاده از کاندوم به طور مداوم و در رابطه جنسی ضرر نداره؟اگه ضرر داره بیشتر واسه مرد یا زنه؟و ضرراش چیه؟
با تشکر
aliyan نوشته است:f3060077606 نوشته است: باسلام آیا شستشو بعداز نزدیکی باعث جلوگیری از بارداری میشه
اگر بخواهیم احتمال بارداری افزایش پیداکنه طرز قرار گرفتن هنگام نزدیکی چگونه باشه بهتره
ممنون از سایتتون
با سلام
دوست عزیز، اصولاً بعد از نزدیکی اگر قصد بارداری وجود داشته باشه! توصیه میشه زن تا مدتی مثلاً نیم ساعت پاهارو بالا بگیرند و از شستشو امتناع کنند تا منی به طرف رحم روان بشه!! بعد اگر شستشوئی هم بخواد انجام بشه! بهتره که کمتر آب به سمت دهانه و مجرای داخلی واژن بپاشه!! و اما بهترین پوزیشن آمیزش بنظرم به پشت خوابیدن زن و مرد به رو خوابیدن و دخول از جلو ست! البته اگر مشکلی وجود نداشته باشه! با هر پوزیشنی باروری اتفاق می افته!!
موفق باشید.
fafa123 نوشته است: سلام،
من 23 سال سن دارم و باکره هستم :
1 - قاعدگی منظم دارم. 2 - طول دوره 27-28 روز است. 3 - دوره خونریزی 5-6 روز است. 4 - آخرین بار 21-8-89 خونریزی من شروع شد. 5 - در تاریخ 2-9-88 یک رابطه جنسی داشتم. 6 - شرح حال:
لای پا کمی ریخت و نمی دانم به وازن رسیده یا نه ... بعد از 48 ساعت قرص لونورجسترل مصرف کردم
آیا احتمال بارداری در من وجود دارد؟
fafa123 نوشته است: سلام،
من 23 سال سن دارم و باکره هستم :
1 - قاعدگی منظم دارم. 2 - طول دوره 27-28 روز است. 3 - دوره خونریزی 5-6 روز است. 4 - آخرین بار 21-8-89 خونریزی من شروع شد. 5 - در تاریخ 2-9-88 یک رابطه جنسی داشتم. 6 - شرح حال:
لای پا کمی ریخت و نمی دانم به وازن رسیده یا نه ... بعد از 48 ساعت قرص لونورجسترل مصرف کردم
آیا احتمال بارداری در من وجود دارد؟
d5m1s64 نوشته است: باسلام !شب زفاف من مصادف باهشتمین روز پریودم بودومن30دقیقه بعداز رابطه حفاظت نشده اقدام به خوردن2عدد قرص LDکردم وشبهای بعدهم مجددهرشب یک قرص مصرف کرده ام.بسته 21عددی را4تامونده رهاکرده ام ازباردارشدن خیلی میترسم تاریخ قبلی پریودم 8/7/89بوده ایا مشکلی شامل من میشود؟وآیا میتوانم جهت جلوگیری این قرص راادامه دهم؟
.: مسئوليت مطالب، تبليغات و محصولات ديگر سايتها به عهده خودشان است :. .:: برداشت از مطالب اين سايت فقط با کسب مجوز از مدیریت و با ذکر مبنع و آدرس به صورت لینک بلامانع است ::. .::: کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دکتر رهام صادقی بوده و هرگونه سواستفاده از آن طبق ماده 12 قانون جرایم رایانه ای قابل پیگیری است :::. ارسال ایمیل به دکتر رهام صادقی
|