هيچ ادم با شعوري هيچ وقت نه اين كار رو مي كنه و نه تن به اين كار ميده شما هنوز خيلي بچه هستي بزار يك كم بزرگتر بشي مي فهمي من و دوستان ديگه چي ميگيم
DOKTOR_NA نوشته است: سلام...
چندتا سوال متفاوت...
سوال اول:
من چند وقتیه که با نامزدم از طریق anus رابطه دارم.ایشون درد زیادی رو در این رابطه احساس میکنن و همیشه منتظر اتمام رابطه هستن و کاملا بی میل.
می خواستم بدونم از چه راهی می تونم این درد رو تسکین بدم و از چه روان کننده ای استفاده کنم؟
و چه کاری انجام بدم تا ایشون خوشش بیاد؟
تا همینجا هم با تهدید اینکه اون دختری نیست که من می خوام پیش اومدم!!البته راضیشون کردم نه با زور هااا!!
سوال دوم:
ایشون پوست سبزه و تقریبا پر مویی دارن و من از این وضع اصلا خوشم نمیاد.البته قبلا در ناحیه تناسلی کیست داشتن که با مصرف دارو برطرف شد اما از این مساله 5-6 ماهی میگذرد و رشد موها تغییری نکرده.آیا بیش از این باید منتظر اثر رفع کیست باشیم؟و اینکه در این ناحیه ترشحات زیادی هم وجود داره که همیشه مرطوبه و اصلا جالب نیست! آیا این طبیعیه؟!
سوال سوم:
با توجه به سبزه بودنشون احتمال سبزه شدن فرزند چقدر هست؟آخه من خودم پوست کاملا سفید و روشنی دارم.اما تا جایی که من دیدم اگه مادر یا پدر سبزه باشن فرزند حتما سبزه هست!!
سوال چهارم:
برای بدست آوردن اندامی مناسب و زیبا چه ورزشی را پیشنهاد میکنید؟ (منظورم بزرگ شدن سینه ها و باسن و ...)
در ضمن هزینه ها اصلا مهم نیست.ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید...